![]() |
GPL pe Porsche Cayenne :|
|
Re: GPL pe Porsche Cayenne :|
Mi se pare si absurd intr-un fel pentru ca propietarul trebuia sa se gandeasca inainte de consum.As pune si eu gaz p v6`le ala cu o singura conditie doar dak il primeam cadou si nu aveam bani de benzina :lol:
|
pacat ..mai bn vindea masina si cumpara ceva care consuma mai putin si se rezolva ... :-s
|
Prostia ROMANEASCA.....pacat de masina....
|
saracutza masina :cry: tot acolo pe site am mai vazut si un CLK si un Hummer H2 SUT :shock::shock::shock::shock:
|
sunt si care vin cu astfel de instalatii din fabrica ... am vz A8 cu GPL montat de audi!
|
O fi lucrand baiatu la Greenpace ;) Daca este asa cum zice acidutzzu inseaman ca Porsche-ul face parte dintr-o campanie de promovare a combustibililor ecologici. totusi, sunt foarte curios cat consuma e GPL :lol:
|
si pe autovit era o data de vanzare un Audi S6 cu instalatie gpl :-)
|
hai ca asta e deja nesimtire :lol:
|
Daca ati stii cate Range-uri, GL-uri si Q7-uri sunt prin Bucuresti cu GPL! ;)......(alea pe benzina bineinteles)
|
ba dar ce va pricepeti toti frate :D nu zic.. e aiurea sa pui gpl pe asa ceva dar tin sa va aduc aminte de M3-ul pe GPL care avea si mai multi cai decat stock :) nu mai tin minte ce firma il facuse :D
|
nush dc va agitati aiurea, in anglia statul iti plateste in jur de 60% din costul unei instalatii, te scuteste de impozit un an si nu platesti nici taxa de drum daca o montezi si sa vedeti acolo range-uri si alte masini de lux cu gpl si sincer mi se pare mai ok decat un lexus hibrid
|
Quote:
|
:lol::lol::lol:doamne ce oameni distrusi....ala cred ca nu avea bani de benzina :lol::lol:da bine....cum naiba iti iei Cayenne si n-ai bani de combustibil?:lol::lol:atunci dc l-ai mai luat?:lol:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 01:40. |
- Copyright 2025 4Tuning