![]() |
nu stiu ce inseamna asta....la joystick reglaj oglinzi...
4 Attachment(s)
salutare...va rog frumos cine poate sa ma ajute si pe mine cu o vb ....ce este acel semn care il am la reglaj oglinzi pe un vw passat din `99 tdi:idea:si dak e posibil sa functioneze cumva ....:idea::?:
va multumesc... |
Re: nu stiu ce inseamna asta....la joystick reglaj oglinzi...
Daca ar functiona, la aceea pozitie s-ar rabata oglinile retrovizoare exterioare.
|
Joystick-ul original al masinii a fost schimbat cu acest model mai nou, care are si optiunea de rabatare, disponibila pe modelul B5.5/3BG de abia din 2002 sau 2003, parca. Daca nu ma inseala pe mine ochii, chiar se vad doua mici tesituri in partea de sus si de jos a locasului, dovada ca joystick-ul a fost schimbat fara desfacerea fetei de usa.
|
va multumesc ptr mesaje....o sa vb cu cineva care se pricepe in domeniu..poate ...poate o sa imi functioneze si mie vreodata.....o zi cat mai buna...si bafta....
|
E un pic mai costisitor sa le faci sa functioneze pt ca sunt necesare alte brate pt oglinzi daca masina nu a avut aceasta optiune din fabrica. Unele care sa aiba si motorasele necesare si sunt destul de scumpe. Dar daca esti dispus sa cheltui pt a schimba ambele brate poti rezolva.
Numai bine. Bafta! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning