![]() |
GEAMURI TRATATE NEGRE
Am o intrebare : unde imi pot trata geamurile la o firma de renume, dar plasata undeva in MOLDOVA, in Iasi, Bacau, etc ? Vreau sa imi tratez geamurile de la masina si nu am cum sa merg pana la BUcuresti,deoarece eu sunt din Suceava si e cam mult de mers.Ce firma imi recomandati ? Va multumesc. Astept raspuns
[email protected] |
ori aplici renumita folie si risti sa-ti ia talonu' cum am patzit eu, ori mergi si le ionizezi pe undeva dar in moldova n-am idee unde anume. la pitesti gasesti sigur - de bucuresti nu mai zic.
:wink: |
Daca vrei sa iti pui folie omologata este in bucuresti dar te costa aprox 170 euro toata masina .
In ambele cazuri - ionizare + folie trebuie sa fii in regula cu restul dotarilor pe masina pt ca oricum ai sa fi oprit si daca tot te-a oprit vrea si el acolo ceva . Mie chiar mi-a ridicat talonul un gabor da am fost in Candiano si cind le-am aratat tidula mi-a inapoiat imediat CI . |
am fost la o firma ce pune folie omologata rar si au spus ca nici geamurile ionizate nu is omologate pt fata
e adevarat?daca eu vreau sa pun geamuri negre pe masina toate geamurile (fara parbriz) si mai deschis dar sa fie peste tot unde sa ma duc?ionizate sau folie |
lol
magnificus, lasa vrajeala , ca doar stii care e cea mai tare firma pt. geamuri...cara protekt...iti ia vreo 160 euro :P
|
Quote:
|
Oare la o masina argintie ce geamuri se potrivesc mai frumos ? Negre sau argintii ? :)
|
IMHO - negre :wink:
|
Chiar ????? :) :shock:
|
la noi nu am gasit asa ceva .adica o firma de specialitate care sa faca geamuri .doar la voi este ?
cica doar in targu mures este care sa faca geamuri ionizate |
Magnificus... :P :P :P Ce faci frate, lucrezi la circ ????
Mdeah... Ionizare gasesti sa-ti faci in multe locuri. Bani sa ai. Cam 150 Euro toate geamurile. |
:)
Handoarul, n-as crede ca in multe locuri poate gasi firme specializate. Adica ce intelegi prin multe locuri ? Eu cred ca sunt cateva firme specializate in toata tara si atat ! 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:17. |
- Copyright 2026 4Tuning