Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   GEAMURI TRATATE NEGRE (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/830-geamuri-tratate-negre.html)

magnificus 01-04-04 10:22

GEAMURI TRATATE NEGRE

Am o intrebare : unde imi pot trata geamurile la o firma de renume, dar plasata undeva in MOLDOVA, in Iasi, Bacau, etc ? Vreau sa imi tratez geamurile de la masina si nu am cum sa merg pana la BUcuresti,deoarece eu sunt din Suceava si e cam mult de mers.Ce firma imi recomandati ? Va multumesc. Astept raspuns

[email protected]

B12ZMD 01-04-04 11:05

ori aplici renumita folie si risti sa-ti ia talonu' cum am patzit eu, ori mergi si le ionizezi pe undeva dar in moldova n-am idee unde anume. la pitesti gasesti sigur - de bucuresti nu mai zic.

:wink:

ZUZG7 01-04-04 12:17

Daca vrei sa iti pui folie omologata este in bucuresti dar te costa aprox 170 euro toata masina .
In ambele cazuri - ionizare + folie trebuie sa fii in regula cu restul dotarilor pe masina pt ca oricum ai sa fi oprit si daca tot te-a oprit vrea si el acolo ceva .
Mie chiar mi-a ridicat talonul un gabor da am fost in Candiano si cind le-am aratat tidula mi-a inapoiat imediat CI .

cj82ufo 01-04-04 18:49

am fost la o firma ce pune folie omologata rar si au spus ca nici geamurile ionizate nu is omologate pt fata
e adevarat?daca eu vreau sa pun geamuri negre pe masina toate geamurile (fara parbriz) si mai deschis dar sa fie peste tot unde sa ma duc?ionizate sau folie

Tassman 01-04-04 22:25

lol

magnificus, lasa vrajeala , ca doar stii care e cea mai tare firma pt. geamuri...cara protekt...iti ia vreo 160 euro :P

b99sha 03-04-04 04:40

Quote:

Originally Posted by \"cj82ufo\"
am fost la o firma ce pune folie omologata rar si au spus ca nici geamurile ionizate nu is omologate pt fata
e adevarat?daca eu vreau sa pun geamuri negre pe masina toate geamurile (fara parbriz) si mai deschis dar sa fie peste tot unde sa ma duc?ionizate sau folie

Se pot ioniza si geamurile fata cu exceptia parbrizului (cand am vrut sa-mi fac parbrizul macar 1o-2o% era sa ma bata sefu' de-acolo :D ) DAR MAXIM 3o% ---> vizibilitatea minima 7o% :wink: (it's the law :ciggy: )

Tassman 03-04-04 11:41

Oare la o masina argintie ce geamuri se potrivesc mai frumos ? Negre sau argintii ? :)

b99sha 04-04-04 10:18

IMHO - negre :wink:

Tassman 04-04-04 11:15

Chiar ????? :) :shock:

cj82ufo 05-04-04 11:07

la noi nu am gasit asa ceva .adica o firma de specialitate care sa faca geamuri .doar la voi este ?
cica doar in targu mures este care sa faca geamuri ionizate

Hondarul 05-04-04 12:00

Magnificus... :P :P :P Ce faci frate, lucrezi la circ ????

Mdeah... Ionizare gasesti sa-ti faci in multe locuri. Bani sa ai. Cam 150 Euro toate geamurile.

Tassman 05-04-04 23:39

:)

Handoarul, n-as crede ca in multe locuri poate gasi firme specializate. Adica ce intelegi prin multe locuri ? Eu cred ca sunt cateva firme specializate in toata tara si atat ! 8)

All times are GMT +2. The time now is 11:17.

- Copyright 2026 4Tuning