![]() |
"TICALOSU" meu AG 50 FBM
Salutare ... am cumparat si eu un tico acuma 2 luni ... pozele or sa vina maine pentru ca am imprumutat cablul de date la un vecin :P ... stare generala la cumparare ..spre jalnica :) ... culoare galben (taxi) ... an 2000 (euro2) ... 268 000 km la cumparare 276 000 in prezent ... cumparat cu 1000 e :)
schimbat: - jante fata + gume (jante tabla normale noi) - far stanga - stop stanga - parbriz - bucsaraie (complet) - tampon motor - tampon c.v - filtre - distributie - ulei - saboti - placute frana - cablu frana de mana - bujii + fise - bloc lumini |
Re: "TICALOSU" meu AG 50 FBM
bine ai venit,in sfarsit un posesor de tico din pitesti
asteptam pozele |
4 Attachment(s)
pozele oleaca mai devreme ... imi cer scuze ca nu am fost cu ea la baita inainte sa ii fac pozele ... si de calitatea imaginii ...
|
Se inmultesc ticozauri pe forum . Sa ai parte de ea fericit
|
ms frumos ... :) deja mi-am facut planurile de viitor acuma sa speram ca o sa ma si finante sa le pun in aplicare :P ...
- folie 95% spate 30% fata ... 550 ROn - huse caserat 120 Ron - ceasur plasma ... am dat cateva pm-uri sa intreb de unde si cat costa dar pana acuma no respone :P daca stie cineva plz hlp |
Bine ai venit.
Folia cu 5% transparenta nu crezi ca e mult prea inchisa? Iar cea cu 70% pe fata nici nu o sa se observe.... dai banii degeaba pe ea. Si vezi ca gasesti si mai ieftin. Folie si ceasuri cu plasma gasesti la sectiunea "bursa", impreuna cu multe alte "chestii" care te-ar putea interesa. |
pai am intelesc ca nu ai voie cu mai putin de 70% pe fata ....nu ???
|
Quote:
|
pentru plasme suna la numarul asta : TEL: 0722 321 302
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:43. |
- Copyright 2026 4Tuning