![]() |
Alpine 9857R de vanzare
Se vinde un alpine 9857 R in stare f buna!
Radio RDS Memorie disponibila pentru posturi radio FM-18/MW-6/LW-6 CD Cautare pe mp3 Cd text MP3 text Decodor mp3/wma M.I.X Cautare rapida Compatibil CD R/CD RW Repeat Afisare timp ramas Text CD M I X Bass Engine Control nivel volum,subwoofer Reglare volum/frecventa bass/treble General Putere maxima: 4 X 60W Compatibil cu magazie de cd-uri Interfata detasabila 3 pre-out(4V) Compatibil cu iPOD Afisaj biolitic 2 culori de iluminare(blue & red) Loudness Compatibil comenzi volan Control antena electrica Dotat cu senzor de telecomanda Demo Black out display Pret 600 Ron |
Re: Alpine 9857R de vanzare
te intereseaza un schimb cu un amplificator monobloc JBL ?
https://forum.4tuning.ro/554-amplificatoare-auto-and-stuff/79593-amplificator-jbl-gto601-1-a.html astept un PM daca te tenteaza |
ai reply... sper ca ai primit....
|
upppppppppppppppppppp
|
schimbi cu nokia 5310, 6300, E50, eten g500 ?
|
lasa un nr. de tel sau id`ul tau :D
|
idul e exact ca si userul de aici.
|
nu sunt interesat de schimb sorry...
|
Aveti grija ca acest opreamariusdan este o pers ff neserioasa si un mincinos inascut.I-am trimis un colet si nu a fost sa il ridice plus ca numai raspunde la telefon.Aveti grija ca e tepar.
|
ai dreptate Cristty, l`am rugat pe opreamariusdan sa`mi faca un filmulet real cu un Alpine care vroiam eu sa`l cumpar de la el si mi l`a descarcat dupa you tube! mi`am dat seama ca nu e om serios si am renuntat sa mai fac combinatia cu el :D
|
Am patit-o si eu cu el.Aveti grijacu acest opreamariusdan.
|
inca unul tepit sunt si io..........M-a prostit sa ii trimit prin curier pana la el in sat un mp3-player si nu a ridicat coletul.Era o femeie la adresa aia care spunea ca fiul ei e in italia!!!! ce nu as da sa il prind o data, l-as lecui de poftele de tzapit oameniii
|
Pai in cazul asta in care sunt mai multi pagubiti nu ar putea moderatorii sa faca ceva, un ban sau io stiu, ban ip daca merge:)
|
Eu propun ca cei care sunt din zona si "pot" sa il indentifice dupa ip si sa mergem dupa el ca se pare ca e multa lumea care s-a tapit cu acest opreamariusdan.
|
ar fi si asta o optiune:evil: nu tocmai pasnica dar daca altfel nu se poate:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning