![]() |
vand jante al
1 Attachment(s)
vand 4 jante Steffan 5Stern
fata 8x14 et15 195/45/14 Dunlop SP9000 uzura 50% spate 9x14 et10 225/40/14 Dunlop SP9000 uzura 20% jantele sunt in stare foarte buna. pret 1.000 euro |
1 Attachment(s)
|
Re: vand jante al
Quote:
:shock: |
ce e asa mare mirarea?????????????
pretul???? pai sati spun cat costa un caucoiuc pe spate??????200 euro pret pe catalog fara taxe. o janta spate???????? 205 euro pret de catalog!!+taxe..... |
Re: vand jante al
Quote:
da frate ai dreptate...insa nu inteleg cum 1.000 E niste gume cu \"uzura\" si jante \"in stare foarte buna\"..... :?: :?: .este alegerea ta si nu pot sa-ti urez decat bafta in continuare..... :wink: |
cine stie cunoaste.eu zic k de la 1500 euro pret de catalog pana la 1000 euro e ceva diferenta... si iti mai si faci treaba cu ele cel putin 2 ani....
|
Re:
dak spuneai si tu 20........ :lol:
|
Esti tacanit frate?
Dai 100 euro pe toate gumele la second, iar jantele mai bine le iei noi!!! |
nu stiu care din noi doi e tacanit.eu iti dau 200 euro adumi cauciucurile alea te rog.pls....te rog mult.dau banii astia oricand... :cry: :cry:
|
up
|
up, up, and away! :lol:
|
Mai pun 2900 E si mi iau spinnere ................... :lol: :lol: :lol: :lol:
www.spinners.ro |
Mai pun 99.000 de coco si-mi iau NSX cu jante mai belea...
Terminati va rog cu caterinca si off-topicul ca va sterg posturile, lasati omul sa-si vanda marfa. |
up
|
Fiecare are dreptul sa isi dea cu pararea... asta nu inseamna ca tre sa va stresati si sa va enervati...
Parerea mea.... Voi ce ziceti ? |
| All times are GMT +2. The time now is 22:09. |
- Copyright 2026 4Tuning