Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Poll x 5 - Challenge concepte Logan (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/82907-poll-5-challenge-concepte-logan.html)

Ace Axel 01-07-08 00:13

Poll x 5 - Challenge concepte Logan

8 Attachment(s)
Dupa o lunga pauza, un nou poll. Votati care o considerati cea mai buna, dar si cu un argument daca se poate :)

In ordine alfabetica :

Ace Axel - 1 , 2
Blue.Macca - 3
Darius - 4 , 5
MBA - 6
Raducu - 7 , 8

Poll-ul este deschis pentru 7 zile.

radu.3 01-07-08 12:46

Re: Poll x 5 - Challenge concepte Logan

Vot Blue.Macca - mi se pare cea mai bine realizata dintre toate...Desi modelul exista, a adus un face-lift care o face sa arate mai bine...

@AceAxel-sunt lucrari mai vechi, nu?
@Darius-uite ca masinile imaginare facute de tine ies mai bine decat cele dupa o poza sau ceva...KEEP LEARGNING!!!
@MBA-sincer...cat ti-a luat sa o faci din spate??? 1 sau 2 minute? Sper sa nu te superi, dar nu-mi place cum arata din spate, sunt probleme la geamuri

mba 01-07-08 13:44

ee :)) nus superman =)) 1 2 minute... da leam facut in vreo 40 pe amandoua :D ...eu ma mai gandesc cu cine votez:p

Darius DMS 01-07-08 17:59

votul meu pleaca direct la Raducu...mie unul imi place double cab...e dragutza...ace:mai bine te apucai de lucru tu nu sa pui desene mai vechi...da na..a ost alegerea ta..poate ai fost ocupat da nah..ce sa faci

mie unul imi plac toate lucrarile..mai putin a mea(la coupe spatele) si a lui mba tot spatele.te ai cam grabit...ce ti am zis eu pe mess sa faci lucrarea din timp si sa nu o lasi pe ultima suta....felicitari tutoror participantilor../

mba 01-07-08 21:52

mno....eu ...mam votat pe mine :)) :))
dar .. neintentionat... adica am fost la cineva..si am intrat pe forum...si mam logat.... si am ramas asa... si aia o votat...
deci scuze... nam vrut calculati cu un vot in minus la mine...:cry::cry::cry:...scuze

blue macca 01-07-08 22:09

vot mba
-imi place cum ai integrat elemente 'dacia' intr.o singura masina
-pentru mine a contat ideea, cu toate ca as fi preferat sa vad un desen lucrat mai bine.

bravo tuturor, si la cat mai multe poll.uri, cu mai multi concurenti ;)

radu.3 02-07-08 08:24

Pai normal, terminam cu asta, facem altu` :))

sphinx 02-07-08 12:52

l`am votat pe ce`l roshu......e bene aja? Ace axel si LKS :)) ....

Darius DMS 02-07-08 17:38

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 1622323)
Dupa o lunga pauza, un nou poll. Votati care o considerati cea mai buna, dar si cu un argument daca se poate :)

In ordine alfabetica :

Ace Axel - 1 , 2
Blue.Macca - 3
Darius - 4 , 5
MBA - 6
Raducu - 7 , 8

Poll-ul este deschis pentru 7 zile.

bravo blue macca......ai cele mai multe voturi..felicitari....am mai fakut inca un logan...un hatch-back..e inca skitza..nu am..cand termin prezint..succes la toti

Ace Axel 03-07-08 12:16

votul meu se duce la raducu; cu conditia sa te apuci sa inveti sa faci rotile cum trebuie! si sa nu mai faci roata departata mai mare decat cea apropiata, decat daca desenezi un dragster sau un tractor.

radu.3 03-07-08 16:35

@ Ace Axel...sincer nu ma asteptam sa primesc un votul tau...oricum...e cel mai frumos cadou de ziua mea :D:D:D

Ace Axel 03-07-08 21:22

scuzele mele ... nu stiam. :bunch:

La multi ani! :drunk:

canon 05-07-08 22:52

nimeni pentru darius? :(

votul meu merge la ace axel

D@N_NSL 07-07-08 03:28

vot ace axel...al II-lea logan rupe stilu :-P

Darius DMS 20-07-08 21:36

am si eu 2 voturi...ms pt ele.....

All times are GMT +2. The time now is 08:50.

- Copyright 2026 4Tuning