![]() |
Vand Golf 2
1 Attachment(s)
Vand VW Golf 2 1987, motor 18oo cc, 16v, 137 cai.
Masina are ca sonorizare MP3 player Sony XPlod, tub bass Alpine + difuzoare JBL. \"Modificari\": evacuare libera + finala Powerful inox Pret: 1ooo euro Relatii la: [email protected] |
cat ai fi dispus sa lasi din pret fara instalatia audio;
in ce stare e motorul? te-ai dat la legale cu masina? daca doresti raspunde-mi pe [email protected] |
Pretul e NEnegociabil.
A, uitasem - are toate actele la zi. |
SHA dar de ce asa ieftin ? ????????????
1000 euro ??????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: |
SHA, daca nu e pacaleala de 1aprilie, raspunde-mi si mie la PM.
|
1 APRILIE :lol: :lol: :chew: :mrgreen: :peace:
|
SHA: in banii astia speram ca intra si telefonul tau mobil ca daca nu eu nu mai cumpar masina! :shock:
:D:D:D:D:D |
VRAJEALA MAXIMA !!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
LA BANII ASTIA ITI IAU DOUA !!!! PREA MULT CERI !!!!!!!! 1000 EURO ?????? PLEACA BRE, CA IEI VOPSEAUA... :wink: |
Railor :lol: :lol: V-ati prins prea repede :D
Si da, e 1 aprilie...sa nu lasati ziua sa treaca prea monoton :wink: p.s. Rog un moderator sa stearga/mute topic-ul daca-l considera \"deplasat\" :D Numai bine! |
ha ... nice one
credeam ca voi parca in garaj un gti langa nova mea dar asa ca ramane rechinul de 323i |
SHA (hi hi eu m-am prins la 30 sec dupa ce am postat :D) ai pus un pret de DUMPING ! normal ca s-au prins repede :twisted:
|
O fi \"dumping\" la noi...k in Germania de ex... :(
|
...eram la un pas sa sparg pusculita si sa ii dau mesaj privat lu SHA ..norok k nu m-am grabit si am citit urmatoarele mesaje :) :x :lol: :lol: :lol: :peace:
|
bah...sincer ne-a facut-o sha.....pe mine sincer m-a trecut un fior...k stiam kat tine la masinutza lui....si chiar ma miram rau...
bafta alzz |
Nice joke. Imi dadusei palpitatii Bogdane :)
Topic inchis |
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2026 4Tuning