![]() |
E36 - coupe
6 Attachment(s)
un bmw e36 masina inca mai necesita reparati si imbunatatirii ... dar le fac pe parcurs ... parerea voastra .. cam ce mai trebuie facut la ea... am sa revin si k mai multe poze
|
Re: bmw e36
Quote:
|
frate da ce-i cu tigania aia din faruri?
|
are folie pusa dar nu e in poza
|
Quote:
|
in poze se vede puternic .. dar .. asa se vad ledurile si da bine.. adevarul este ca nu prea am bani asa de investit... akuam trebuie sa ma angajez sa strang un ban .. vreau sa o vopsesc si faruri angel eyes pe fundal negru si stopuri tot cu fundal pe negru
|
primul lucru..scapa de stopuri ca sunt nashpa rau..cel putin mie nu imi plac.Restul imi place are linie si sta bine pe roti
|
vai ce fitza sunt farurile si stopurile....
sper sa ai vointa si sa le schimbi.sa ai parte de ea si sa faci ceva mai frumos decat acum. ;) |
am uitat sa scriu in postu trecut dar si eu sunt 100% pt schimbarea stopurilor! si originalele arata de f multe ori mai bine!
|
Re: E36 -
totusi ce motor are ?
|
frumusica masina , sa o stapanesti sanatos si fara incidente ,ce an e masina ? baga si tu niste poze mai clare si proaspete facute de preferat cu rezolutie mare. distractie placuta la investit in ea , intai incepe cu partea mecanica si dupa cu exteriorul spor la bani
|
Quote:
|
Frumoasa e,ca doar e BMW:D,scapa de stopuri si si de faruri,ca doar nu e Audi sa fie cu LED-uri;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:40. |
- Copyright 2026 4Tuning