Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Jante & Anvelope (https://forum.4tuning.ro/529-firme-jante-and-anvelope.html)
-   -   Oferta RECONDITIONARE JENTI prin sablare si vopsire cu pulbere in camp electrostatic (https://forum.4tuning.ro/529-firme-jante-and-anvelope/82700-oferta-reconditionare-jenti-sablare-vopsire-pulbere-camp-electrostatic.html)

Suncika 28-06-08 21:51

Oferta RECONDITIONARE JENTI prin sablare si vopsire cu pulbere in camp electrostatic

6 Attachment(s)
Buna

Va ofer servicii de reconditionare jenti prin :

SABLARE CU ALICE DE FIER - se curata orice pana la suprafata materialului crud fie janta de tabla, de aluminiu sau alte piese ....tambur de frana, bara protectie ....

VOPSIRE CU PULBERE IN CAMP ELECTROSTATIC (SINTERIZARE) - dupa curatare se aplica vopseaua pulbere si se polmerizeaza in cuptor la 180-200 grade. Rezulta o suprafata perfecta, foarte rezistenta, lucioasa.

Se poate vopsi orice culoare.

Preturi : de la 150 ron in sus / set in functie de marimea, starea jentii sau la intelegere pt alte piese

Email: [email protected]

http://aplsteel.webs.com/

slobikop 12-08-08 08:00

Re: Oferta RECONDITIONARE JENTI prin sablare si vopsire cu pulbere in camp electrosta

da mi te rog o adresa unde te gasesc in sf.gheorghe....

god 03-09-08 23:29

Re: Oferta RECONDITIONARE JENTI prin sablare si vopsire cu pulbere in camp electrosta

Suncika te mai ocupi cu asa ceva? Cat m-ar duce de vopsit negru(mat de preferat) un set de jante de Logan(mai exact 4 bucati model Sinaia pe 15)

aleks 04-09-08 12:17

da-i un mail mai bine, probabil nu mai stie de anuntul asta

Suncika 08-09-08 22:51

Scuze
Am fost in concediu.
Va dau cateva preturi informative
Jenti 14" - 140-180 RON
15" - 180-220 RON
16-17... 220-300 RON
Preturile se refera la sablat si vopsit(o singura culoare) si variaza in functie daca sunt lovite jentile sau au mai fost vopsite de multe ori (se sableaza mai greu)
Pentru alte piese (elemente de caroserie, caroserii complete, piese motor, garduri, porti, butelii, stingatoare...) pretul este de aprox 30 RON/mp sablatul si 30 RON/mp vopsitul dar variaza in functie de complexitatea piesei.

Daca sunteti interesati sa ma contactati pe mail sau la telefon 0740 11 96 71

Suncika 21-05-09 21:42

Anunt valabil

Bogyciu 31-05-09 23:38

Daca janta are niste ciupituri, zgarieturi bordura, se poate face? Sa iasa "ca noua"?

gabi boldeanu 05-06-09 19:52

5 Attachment(s)
ce le poti face la astea????

dar intre timp arata asa

as erau acum 3 luni dupa ce le-am reconditionat(chit si vopsea le mai poti fce ceva? sa fie ca noi?

gabi boldeanu 27-06-09 19:43

tot in concediu esti??????

B-69-TAU 27-06-09 20:02

o fi uitat de topic, se mai intampla cand ai comenzi.

aleks 27-06-09 20:09

Are īn primul post site-ul lui: 1 click=5 secunde, cu tot cu īncărcat pagina; căutat shortcut "Contact"=2 secunde; dat click, īncărcat pagina, găsit informaţiile necesare=10 secunde. Total= 20 de secunde, rotunjit ;)
Ca să scutim atāta amar de timp, fac aici copy/paste:
Sf Gheorghe - Jud Covasna
Str. Oltului nr. 30
Tel. Fax.
0740 11 96 71 0367 40 21 68
0740 11 96 72

Email: [email protected]

danny80 09-08-09 02:00

24 Attachment(s)
Super calitate ! merita fiecare banut :)

Bogyciu 09-08-09 06:58

Si cam cati banuti te-a costat treaba aia? :D

PS Si cat a durat

danny80 09-08-09 14:08

Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 2544529)
Si cam cati banuti te-a costat treaba aia? :D

PS Si cat a durat

Pretul a fost 260 Ron, am cautat in bucuresti o firma care sa faca ambele operatii si nu am gasit decat una ..care ma programa undeva peste o luna...si trebuia sa le las jantele ...fara anvelope ...vreo 3 zile (de ce nu stiu..)

am plecat din buc pe la 6 dimi, am mers destul de incet ...sunt 200 Km pana la ei, la 9.30 eram acolo. dupa cafea si tigare s-au apucat de treaba, pe la 10.30 masina era pe bucutci (avand o dimensiune atipica la distanta dintre prezoane 4 x 114,3 nu au avut cu ce sa incalte masina...dar nu a fost nici o problema) dupa asta iarasi cafele ..tigari..sucuri ..si prezentarea intreprinderii :) pe la 11 cred ca s-a apucat efectiv de treaba, iar la 17 masina era iarasi incaltata cu gumele si gata de drum...cu toate operatiunile facute.

Un aspect foarte important este ca unul dintre asociati ne-a binedispus pe toata perioada cat operatiunile aveau loc in interior...ba chiar ne`a condus si insotit la un super restaurant din zona. pentru mine conteaza mult atmosfera si impresia ...atat timp cat eram la ceva distanta ...iar in zona..limba folosita cel mai frecvent este maghiara :)

Operatiunile de descaltare a gumelor, punere inapoi si echilibrare...care se efectueaza la 3 metrii de ei la o vulcanizare sunt undeva in jurul a 50 Ron

Bogyciu 09-08-09 16:11

Foarte frumos, daca nu gasesc nimic prin zona trag o fuga intr-un week-end.

All times are GMT +2. The time now is 01:38.

- Copyright 2026 4Tuning