![]() |
ford mustang
Am de gand sa achizitionez un ford mustang din Germania de prin 2007 cu motor de 4.0 sau de 4.6 . As vrea sa stiu cam cat cosuma , impozitul si toate taxele ? ( daca nu am postat bine va rog sa-l mutati)
|
Re: ford mustang
Sincer nu as putea sa-ti spun ce consum are dar precis sub 20% in oras nu vei scoate, avand in vedere ca si Clujul este un oras aglomerat.
Iar impozitul e injur de 700 Ron / An pentru peste 3000 cmc..daca cumva am gresit imi cer scuze dar eu asa tin minte. In orice caz felicitari pentru decizie :) sa postezi niste poze dupa ce o cumperi :) |
n-are cum sa fie 700 de ron. eu platesc pt motor de 2,2 1440 de ron anual.
|
Quote:
|
Taxa de prima inmatriculare o sa TE RUPA , impozitul cred ca este maxim 300 Ron si asigurarea RCA pe an in jur de 400 Ron, pe langa astea mai sunt alte mici rahaturi ( inmatricularea, rar, etc ) dar care se mai aduna . ;):rolleyes2:idea::arrow:
In privinta deciziei de achizitie te felicit deoarece am un mustang la bloc si e crima . :lol::???: |
Quote:
http://www.inmatriculari-auto.com.ro/impozit_2007.php Daca nu asa se calculeaza sa imi spui, te rog... Scuze daca gresesc... |
din cate vad eu, la peste 3001 cmc platesti 120 lei la 200cmc adica, daca ii asa cum cred eu ar fi 120 lei * 15 ( 3001: 200 = 15,005 ) = 1800,6 lei
deci cam asta ar fi taxa din cate vad eu :) |
multumesc pt ajutor in curand ma voi duce in Germania si in legatura cu taxa de inamtriculare ...e cam tot una ca daca masina o iau din Romania ma costa cam in jur la 23.000 si am gasit din Germania de vanzare si cu aprox. 15.000 si in legatura cu cosumul ... SLV3 esti sigur ca consuma peste 20?
|
Legat de consum poti sa iti confirm si eu ca ia peste 20 in oras, un prieten si-a vandut Mustang-ul tocmai din cauza asta.....consuma foarte mult, nu stia cum sa scape de ea mai repede.... asa ca gandeste-te de 2 ori inainte sa o cumperi, ca asa da e o masina frumoasa, rara, ieftina, dar consuma mult.....adica doar are motor de 4000 sa nu te astepti sa scoti in oras un consum cat a unui motor de 2.0 si 2XX CP.
Numai bine. |
Quote:
|
Salut, si eu doresc sa cumpar un Ford Mustang 2008 nou direct din state. Dupa cateva discutii cu reprezentantii Ford din america nu prea am ajuns la nici o solutie. Caut pe cineva care a trecut prin asta pentru ca deja am inceput sa vad mustanguri noi prin galati cu numere de US, deci nu poate fi asa de greu. In legatura cu consumul la modelul din 2008 pe site-ul oficial arata ca ar consuma 17city/25highway MPG(miles per gallon) ceea ce la noi ar insemna 13l/100km(oras) 9l/100km(afara). Desigur de asta nu poti fi sigur decat atunci cand o ai pe mana.
In legatura cu transportul din state pana in Germania te costa undeva la 1200$ in 14/15 zile. Stiu pe cineva din america care si-a adus masina in romania. De ce pana in Germania? pentru ca serviciile pentru tara noastra sunt asa de proaste incat te costa aproape dublu sa o aduci in Romania si dureaza mai mult de o luna. Prima inmatriculare e destul de scumpa, folosind un calculator de pe net si presupunand ca masina respecta normele EURO4 te costa 3000euro la o capacitate cilindrica de 4000cm cubi. Sunt nou in ceea ce priveste masinile, asa ca imi cer scuze daca am spus vreo prostie. |
si care e nelamurirea ta? In general importurile din state vin ori la Rotterdam, ori la Rostock, ori la Bremerhaven, dar eu n-am reusit sa ma prind la ce solutie nu ai ajuns cu cei de la Ford...
|
Dear Olarasu,
Thank you for contacting the Ford Motor Company Customer Relationship Center regarding your interest to purchase a Ford Mustang. The Ford Customer Relationship Center (CRC) is primarily intended for our North American customers. For information on Ford products and services in your area, please visit our website at: 1) www.ford.com 2) select "To Global Sites" Alternatively, you may wish to contact the CRC representing your area directly. The CRC for Romania can be reached at: Address: Perdemsac Plaza Kat: 11 Bayar cad. Kozyatagi 34742 Istanbul, Turkey Public Telephone Number: 90 216 362-2370 We are confident that this matter is best addressed through the Ford customer service resources available in your country. Thank you for taking the time to visit the Ford Motor Company World Wide Web Site. Furthermore, to directly assist you with your request ( i.e. transferring vehicle in and out of the U.S.), we recommend that you contact the International Consulate. You may utilize the following website for more information on how to locate consulates in other countries: www.embassyworld.com |
aia nu cred c-au inteles ce vrei tu sa faci...probabil de-aia ti-au dat raspunsul ala. cauta un dealer autorizat ford, nu reprezentante oficiale.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:50. |
- Copyright 2026 4Tuning