![]() |
Autostrada Exceselor . 2004. Comedie
Cum vi se pare ?
parere persoanala : pana acu e misto rau ... sunt niste faze mai ... nereusite... dar ideea superba :D |
e un film penal.o katerink de film.pana akum e marfa faza cu tipa care se da jos din masina si se schimba....merge...ar fi fost amrfa ideea...dar e kam penal....e ok...e bine venit... :D
|
ce katernica a fost partea cand vroiau sa ii prina pe aia :D =)) mor de ras
|
Dragutz Film ..... numi place k face din cal armasar ..... ma rog asa e in filmele cu masini .....Pana acum mia placut .... da nu e mai tare k TAXI .... si nu imi place k e in engleza ... trebuia sa lase in germana ...
|
ma actiunea e de rahat dar masinile sunt grozave.nu se compara cu cele din fast and furious dar sunt misto.
|
marfa frumusel filmu si masinile frumusele de ar fi toti gabori asa ce marfa ar fi :)))));) bafta si respect
|
De ar fi si pe la noi nijte autostrazi dinastea ....auuuuuu! :twisted: ......Si filmu a fost fainutz ..... mia placut tare mult ..... :D
|
A2 Racers sau cum a fost?dragut filmul pana la urma....a meritat vizionat....merge...dar tot a fost kam penal....
|
Re:
Quote:
:peace: |
Mie mi-a placut .
Masinile sunt ok , fetele la fel . |
a fost misto....... :D
mai interesant a fost ca s`au folosit masini mai cunoscute pe strazi cum ar fi,calibra,corrado,golf,megane2,BMW m3....nu stiu.....mie mi`a placut ...au fost cateva faze super de ras :D |
:roll: Am ajuns acasa kiar la ultimele 40sec... :lol:
Eram curios daka are careva torrentu sa-l iau si yo dupa net ! :peace: |
A fost dragut filmul... Chiar mi-a placut ce masini s-au folosit. A fost aiurea ca s-a exagerat mult, dar fiind o comedie nici nu ma asteptam la altceva.
|
Mi-a placut, cu toate ca n-a fost cine stie ce.. :roll:
|
Misto filmul...desi unele faze au cam fost trase de par...da' in rest nota 10 pentru masini...
cand om vedea si noi pe strazi un Porsche de politie ? :D |
| All times are GMT +2. The time now is 11:18. |
- Copyright 2026 4Tuning