![]() |
Honda Prelude 2000 16v :)
4 Attachment(s)
..........
|
doar 2000 16v :shock: e de-a dreptul../......... putin 8)
dar pacat de jantele si de lambo dors ca ea arata destul de urat ma refer la vopsea si stiker-ul cu 'chinatown' :D |
Sincer, mie mi se pare chiar urata!!!
Pacat de usile alea!!! |
kitsch... jante prost alese, desene urate, capota nu are nici o legatura cu fibra de carbon iar \"lambo doors\" nu mi se par o alegere atat de inteligenta pentru o masina veche si patratoasa
|
si nici eleronul nu e tocmai pe gustul meu...
|
Dar alea sunt jante ?
Sau nu vad eu bine ... mi se par cam ciudate ... Ochiu meu zice ca sunt capace taiate si prinse peste niste jante de tabla \" oale\" ... Poate ma insel. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
:yikes: |
Re:
Quote:
|
Arata bin jantele si lambo-urile,dar ii trebuie DOAR un paintjob ca sa fie extraordinara! :P
|
Sorcova....
|
sorcova vesela.... :D
deci - Vot : Kitch Plusuri - nimic minusuri - jante (daca's jante, ca inclin sa cred ca sunt doar capace) prost alese, n-au treaba cu masina asta - vopseaua cam terminata - eleron de avion - abtipilduri cat cuprinde si multicolore (a venit deja Craciunul?) - capota vopsita cu negru sa dea impresie de fibra de carbon - lambo doors care valoreaza cat masina, plus nu dau bine |
nush cine a votat extraordinare...cred k la panarama...k masina parca e de la circ.....la ea e bun motoru`....sa zicem... :D
|
haoleooo fratelo am masina kasto japaneza vere asmocar da bules pankisti pe noi... kitch cap coada
|
Re:
Quote:
Kitch!Dar baiatul cred k o fii mandru' de ea.. :roll: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning