![]() |
sfat kit cabluri amplificator
Am instalat pe masina urmatorul sistem: Amplificator ultra 2000 (1x130W in punte la 4 ohmi), subwoofer magnat streetracer 3000 xxl si kit cabluri Alfatec V101.
Vreau sa imi schimb amplificatoru cu un Mac audio mpx 2500 (1x240W in punte la 4 ohmi). vreau sa stiu dak trebuie sami iau si alte cabluri/siguranta? sau merg si astea care le am. p.s. am citit p undeva k Mac audio mpx 2500 cik nu s-ar ridica la asteptari. e asa?:sad: |
Re: sfat kit cabluri amplificator
la cabluri in masina tre sa aplici principiul "cu cat mai mare cu atat mai bine" dar la mpx 2500 merge si un 10mm pe care-l vrei tu sa-l folosesti.
dar daca pe viitor ai de gand sa ai adaugi vreun amplif sau sa-l schimbi pe cel actual mai bine iei ceva mai gros |
ok. am inteles. mersi mult pt ajutor, desi mi-am km schimbat optiunea cu mpx 2500 pentru k am auzit k nu e cine stie ce..
|
daca tot vrei ceva ieftin si bun ia un srx2.
are userul Bad_boy2000 de vanzare la un pret fff bun. are 2x80 in 4 ohmi si peste 200 in punte. face toti banii statia aia si totusi este un audison nu magnat mac audio sau alte pocnitori |
| All times are GMT +2. The time now is 18:26. |
- Copyright 2026 4Tuning