![]() |
ce euro si ce cosnum are toyota mr2 gti
ce euro si ce cosnum are toyota mr2 gti de 156 de cai?modelu de prin 91-92-93:-) astept raspunsuri de la posesori sau de la cei care cunosc.daca stiti siteuri cu date despre ea punetile aici.multumesc
|
Re: ce euro si ce cosnum are toyota mr2 gti
Quote:
Si eu sunt curios despre masina mea ce euro are:???: |
normele de poluare EURO nu se stabilesc in functie de anul de fabricatie !
|
iata istoricul standardelor europene pentru emisiile masinilor mici (sub 3,5t) din vestul Europei:
- non-euro pana in Iulie 1992. - Euro1 din Iulie 1992 - Euro2 din Ianuarie 1996 - Euro3 din Ianuarie 2000 - Euro4 din Ianuarie 2005 Si in viitor: - Euro5 din Septembrie 2009 - Euro6 este in proiect, neavand inca o data finala de implementare. Astea sunt datele de implementare a normei EURO. Ideea e ca unele marci auto le-au luat in considerare (iar la data respectiva masina avea acea norma de poluare) iar altele nu. |
Celica si MR2 3sgte de 156 de cai sunt toate euro 1. Ciao
|
ma fratilor eu va spun ca toyota celica din 92 are euro 2 aproape sigur
|
Quote:
http://www.quattroruote.it/tutte_le_...r=103&cmod=861 Motorul de 125 de kw este euro 2, celelalte doua: de 115 kw si respectiv 127 kw sunt euro 1. Salut |
ma se poate nimeni nu zice nimik in privinta cu euro 1 pana in 96,si la restu masinilor e valabil?Eu am pe cineva are un 320 din 95 cu euro2
|
Quote:
|
de consum nu zice nimeni nimic ? ce consum are o toyota mr2 cutie automata si ce consum are una cu o cutie manuala ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:54. |
- Copyright 2026 4Tuning