![]() |
Sfat masina noua tractiune spate
Ma bate gindul sa-mi cumpar o masina cu tractiune spate.
M-am saturat de tractiunea fata si vreau ceva cit mai ieftin cu tractiune spate... Aveti idee care ar fi cea mai ieftina masina germana sau japoneza cu rwd dar sa fie noua? |
Re: Sfat masina noua tractiune spate
Quote:
ce inseamna la TINE ieftin si NOU ?? :rolleyes2:idea::arrow: zi cat ai fi dispus sa dai pe masina ;):arrow: ca sa poti sa primesti niste sfaturi :-P |
Pai as vrea sa vad cam ce optiuni as avea in functie de pret...
De asta intreb ce model ar fi cel mai ieftin cu tractiune spate? Exista ceva mai ieftin decit seria 1 de la BMW ? |
S2000 second :D Categoric.
|
Quote:
Quote:
Varianta 135 cu pachet M ducea la 37.000 Euro . Deci cum ai zis si TU totul tine de DOTARII ( pe care la BMW, AUDI - le platesti cu varf si indesat ) !! ;):arrow: |
Atunci noua. Tot pe la 37 de mii e nou S2000-ul.
|
pe site-ul oficial e 33 de mii ...poate obtii si vreo reducere... tractiune spate...poate cel mai tare raport putere/litru la un motor aspirat de pe piata.... VTEC....And now with a free LSD :D :))
|
E super S 2000 -ul numai ca e doar in 2 locuri... :sad: imi trebuie ceva minim 2+2 locuri. Alceva in categoria asta de pret?
Japonezii astia nu mai fac alte modele in afara de S 2000 cu tractiune spate??? |
Mai fac, dar doar de 2 locuri din cate stiu eu. Si sunt multe second cu tractiune spate. Oricum ai lua-o, altfel vei fi vazut intr-o japoneza decat intr-un bmw cum are toata lumea.
|
am vazut aseara pe mobile.de un A-klasse cu motor 2.0 TURBO pe la 180 de cai , pachet sport era bijuterie masina! vrei sa caut sa iti dau linkul? avea vreo 5000 km
|
Mitsubishi Eclipse, modelul actual. are 2+2 locuri si tractiune spate.
|
Quote:
|
Quote:
|
aaaa pai daca a luat in calcul o masina de 37 de mii atunci nici nu as mai sta pe ganduri ! clar bmw m3 e46 :D:D:D
|
Sa astepte subaru impreza coupe...va fi si o varianta mai ieftina RWD. Iar masina e ..pfft..imi place mult, ca sa nu spun ca e marfa rau.
PS : @dolb, daca gasesti masina aia suprema..vezi ca e un thread unde sa o afisezi, "masina suprema :))" |
| All times are GMT +2. The time now is 05:35. |
- Copyright 2026 4Tuning