![]() |
de vanzare R5GTT
2 Attachment(s)
an fabricatie 1987, 1400 cmc, turbo, 120cp, jenti 7Jx15\" , geamuri electrice, radio cd mp3 VDO, etc
Pret fix 2500E |
oferta e limitata in timp, in sensul ca daca nu o vand in 2-3 saptamani, n-o mai vand deloc
|
unde erai saptamana trecuta cand eram disperat dupa un r5 si nu gaseam? informativ..mai e valabil anuntu`?
|
ieri am aflat de oportunitatea care m-a determinat sa-l vand, si este valabil inca anuntul
|
2500 zici a? iti dau 2000 pe el pe loc
|
stii sa citesti??! ... am scris FIX!
|
scuze, nu stiu sa citesc. atunci daca ne tinem de \"glume\" proaste....iti doresc sa il tii 2500 de ani ;) hai bafta
|
ok, pentru tine e 3000E negociabil!
|
acum fara caterinca, am zis pretul la care nu scad nimik pt ca nu imi place sa ma tiganesc, si mai jos de 2500 nu il las, poate 2499E :D
Fara suparare, ok? |
tel la care ma gasiti este 0722 675271 Florin
|
i
arata bine domnu' director , bravo P.S. cand ajungi prin BUCURESTI da un tel sa iti fac cadou o grila de fata. SALUT
|
mersi, deocamdata pun in stand by anuntul pt ca s-a ivit o problema cu oportunitatea care ma face sa o vand.... daca pica oportunitatea respectiva.... pica si vanzarea.... va tin la curent.
|
am vazut mashian daca nu ma inshel ieri in obor in constantza arata ok
|
ai confundat-o, aia este alta, tot cu nr de BR, si are acum motor de 1.8 16v, si parca voia 3500E
|
o fugareste la greu pe aia din ct...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:59. |
- Copyright 2026 4Tuning