![]() |
Un sfat va rog, care are P 206...cluj
Buna in primu rand,de curand am adus un P206 Coupe 1.4 2003 negru,si odata cu el si o pereche de jante de mg,le am pus sus si freaca in table ,cablu de frana de mana ,telescoape fata...intrebare care ma poate ajuta cu niste distantiere si de ce grosime?sau flanse?4x108 dimensiunea jantele sunt pe 195/60/14.se pot face din ceva metal la strung ,un sfat va rog
|
Re: Un sfat va rog, care are P 206...cluj
la strung se pot face din otel,dar indicat si "sanatos" ar fi sa iti comanzi unele din aluminiu chit ca sunt putin mai scumpe dar sunt mai bune si rezistente .
|
Si cu distantiere originale vei avea probleme la franare...va vibra toata masina nu vei mai fi atat de sigur pe ea Distantierele sunt pentru masinile de show up pe platforma...aplause...down in garaj.
Vinde jantele si cauta jante pentru masina pe care ai luat-o.Asculta sfatul lui Stan patitu":D |
Quote:
pot sa te contrazic aici...eu am distantiere de 70mm/axa pe a mea...si nu am simtit nici macar o diferenta...circul zilnic cu masina...asfaltul din brasov sti bine cum este...repet, n-am simtit nici cea mai mica diferenta;) |
alex poate te pot ajuta eu .. dar tre sa stiu dimensiunile .. flansele sunt din aliaj foarte usor si rezistent. de la RH . am adus si sunt foarte bune. sa imi zici niste dimensiuni si poate te pot ajuta.si eu am un 206 coupe si am ceva bari praguri pt 206
|
alexufo ai flanse 4x108 pt 206 de 20mm/axa(1cm la roata) sau de 30mm cumva?
|
ma interesez maine sigur iti las un pm
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:16. |
- Copyright 2026 4Tuning