![]() |
Porsche 911 Turbo by Hamann
33 Attachment(s)
Cu siguranta Porsche 911 Turbo este una dintre cele mai rapide si mai puternice masini sport la ora actuala. Dar bineinteles, mai exista cativa tuneri, precum Hamann, care modifica orice, de la Mini Cooper pana la Ferrari.
Daca nu sunteti satisfacuti de cei 480 cai putere, pachetul de performanta Hamann Stallion urca putere unui 911 Turbo pana la 630 cai putere. Pentru a obtine aceasta crestere de putere, Hamann a schimbat turbocompresoarele cu unele mai mari si mai puternice. De asemenea, au dotat masina si cu un nou sistem de evacuare din otel inoxidabil, filtru de aer si au modificat ECU. Dar acestia nu s-au multumit doar cu modificarea motorului. De asemenea, cei de la Hamann au taiat din acoperis aproximativ 8 cm, au dotat masina cu jante de 20 inci si Lambo doors si au facut modificari la nivelul kit-ul aerodinamic. Multumita acestei cresteri de putere, 911 Turbo accelereaza acum de la 0 la 60 mph in 3.3 secunde si atinge o viteza maxima de 359 km/h. |
Re: Porsche 911 Turbo by Hamann
NU am cuvinte!! Porsche e preferata mea! Sunt un fan al acestei masini! O bijuterie legendara de masina , Porsche!
|
as putea sa traiesc si fara combinatia de culoare vanilla/alb si pielea de strut (sau ce o fi) de pe scaune.
altfel, bravo hamann :mrgreen: |
moooooama da ce fac ashtia de la hamann ... is cei mai tari :D
|
super tare ce au reusit cei de la hamann.. 630 cai pfoaiii zboara asta
|
chiar frumos
|
nu inteleg de ce s baga hamann la asa masini...cayennul e jalnic..turbo le i l strica...ferrari tot asa...gemballa si techart au o traditie totusi!!
|
superba masina..minus interiorul..cred ca merea un negru ceva...orice numai acest interior nu :D:):D
|
nu sunt fan porsche dar masina asta miar placea sa o am parcata in fata casei.
frumusica nu gluma |
Performantele vorbesc de la sine. Si combinatiile de culori desi nu pe placul tuturor, sunt ceva deosebit fata de ceea ce suntem obisnuiti sa vedem.
|
E OK, Hamann pare sa si revina dupa esecurile din ultima vreme (opinia mea cel putin) pacat ca e Tiptronic, culorile sunt originale intradevar, as prefera mai degraba ceva gen Carlsson Blue :), 3.3 suna bine, astept alti tuneri adevarati sa vedem pana la cat se pot duce..
|
Quote:
|
oribil ! :(
|
Interiorul nu ma da pe spate, dar in schimb exteriorul arata f. bine!
|
reusita masina..ce pot sa zic :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:29. |
- Copyright 2026 4Tuning