![]() |
Procesare Video??!!??
mi-am achizitionat o camera sony HC45 (pe caseta miniDV) si as dori sa scot ce am filmat si sa pun pe dvd-uri iar de aici incepe marea mea problema:) conectez camera fac captarea(cu programul camerei sony vegas sau sony handycam) si constat ca 60min(pe casdeta) ocupa 9gb pe hdd:cry::cry: in format AVI.
Cum pot micsora spatiul pecare il ocupa?fara a strica calitatea imaginii (am incercat cu tot felul de programase de genul(canon plus procorder; winavi) dar acestea micsoreaza extraordinar de mult calitatea imaginii incepe sa se vada pixelet rau de tot:cry:. Ce program sa folosesc? doresc doar sa pot pune cele 60min pe un dvd de 4gb.Ma gandesc ca trebuie sa existe vre-un program ata timp cat un film poate incapea pe dvd si se vede bine:) |
Re: Procesare Video??!!??
man , incerca cu pinnacle studio 11, faci captura---60 min cam 13 gb la o camera mai slabuta si dupa ce editezi si pui pe dvd de 4 gb ti-l compreseaza. Daca vrei alte detalii baga un pm. Mai poti incerca si ulead.
|
Ocupa mult spatiu cred ca formatul audio ... Inregistreaza ceva de doua ori , o data cu sunet si o data fara si vezi daca e o diferenta la MB ,GB ;))...
|
e vorba de marimea imaginii, calitatea ei, formatul (4:3, 16:9, NTSC sau PAL) etc etc.
Dar poti sa le faci sa incapa pe dvd...linistit mai apare suntetul , efectele , etc etc. sper sa nu patesti ca mine .(daca fac pt cineva un dvd sa para profesional zice ca "de ce nu pui efecte , daca m-as pune eu as face mult mai bine", pe cand el saracul nu a intrat nici macar o data intr-un program de editare si habar nu are. Nici sa nu faci greseala sa pui prea multe efecte...ca atunci profesionistii o sa zica despre material ca e facut doar pt acasa.) Stii tu ce faci...o sa te descurci! |
Asta e destul de bun... comprima mai bine decat Ulead sau Pinnacle.... dar... doar asta face.... ca o masura a performantelor, mie mi-a codat 5 minute in 10MB la 640x480 cu sunet, standard divX.... http://www.mediacoderhq.com/download.htm
|
numai comprimare? asta poti face si cu windows movie maker si iti faci fisiere video de la 1 mb in sus
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:57. |
- Copyright 2026 4Tuning