![]() |
Logan MCV Ambulance
3 Attachment(s)
De asta ce ziceti? Am vazut azi si prin Brasov una!
|
Re: Logan MCV Ambulance
1 Attachment(s)
asa ceva au nemtii inca de cand a aparut mcv-ul
|
Dar nu e inaltata! Si e o varianta mai ieftina, ca nu are proiectoare si nici grila cromata! Cea de la noi e mai frumoasa! :) Si poza postata de tine nu cred ca este ambulanta! :???:
|
Quote:
|
pare ok din punctul meu de vedere dar mai bine lasau dubitzele pentru k intr-un logan mcv nu intra 3 persoane in spate asta e clar..si doctor + pacient nu prea vad cum dar in fine ..sa nu uitam k traim in Romania :-j
|
Decat vechiile break-uri 1310, in care sperai sa nu mori pe drum, mai bine Logan MCV. Daca este si 1.6 16v cu atat mai bine.
|
Quote:
|
Partea proasta e ca nu e inalt si nu iti poti desfasura activitatea in ea...tot mai bune sunt dubitele care le avem:-)
|
Quote:
|
Quote:
|
astea is ok pentru transport pacienti care nu prezinta urgenta medie-majora ,un pic mi se pare ca nu are suficient spatiu in spate intre scaun si targa iar scaunul ala alb pentru medic/asistent nu il vad bine in culoarea aia :lol: Ce e ciudat , in spate nu se vede rampa pe care urca /coboara targa :???: Un lucru ideal ar fi fost sa fi facut usa din lateral mai mare sus ( ai toate sansele ca in graba sa ii mai tragi cate un cap cand intri ..dar nu ii critic ca aceeasi chestie am observat (dat cu capul) si pe ambulantele B1/B2 de transport Volkswagen )
|
Cand se scoate targa, coboara automat picioarele montate sub targa! Nu are nevoie de nici o rampa!
|
Quote:
|
feuerwehr = pompieri (germana), deci masina este din Germania clar!
|
Quote:
later edit : Lista echipamentelor medicale si materiale cuprinse în ambulanta de tip A1 LOGAN – MCV: - targa principala transport pacient, dotata cu sistem de rulare pe podea, “tren escamotabil” mecanism de blocare a targi în timpul mersului, saltea pe targa si centuri de siguranta pentru imobilizarea pacientului în timpul transportului ; deci tot are o rampa :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 10:54. |
- Copyright 2026 4Tuning