![]() |
Dacia Sandero
Ce parere aveti despre noua masinutza de la Dacia respectiv Dacia Sandero? Idei de tuning pentru una? :D Sa facem si o mica, comparatie ..intre LOGAN si SANDERO ..daca ar fi sa va cumparati ce-ati prefera? Astept ideile voastre..
|
Re: Dacia SANDERO
daca ar fi sa aleg intre logan si sandero as alege clar sandero ( full op altfel mai bine dacia mea)...mi se pare chiar aiurea sa fabrici o masina in ziua de azi fara servo standard :| macar abs devine standard.arata bine sandero, are potential de tuning doar ca mi se pare o masina cum sa ma exprim nu asa barbateasca ca si loganu :)
|
sandero = praf.... prefer loganul pentru ca sandero a fost foarte dezamagitor, mai bine are loganul finisajele
|
Quote:
|
Quote:
|
da..nu ma declar mare sofer..nu am carnetul de foarte mult timp ..mie unul mi s-a aparut aceiasi tampenie ..ca am condus logan sau sandero ..same shit ..astept sa vad ce mai ziceti ..in mare parte sunt pentru sandero:)
|
eu aleg SANDERO!!!!nici nu se compara cu Loganu!este cea mai bine realizata Dacie de pana acum ca si aspect si alte chestii!ce nu mi-a placut ca e cam puturoasa!la test-drive am mers cu un 1.6 si era fff puturos(posibil sa fie si din cauza ca e motoru strans si nu s-a lasat),dar in rest mi s-a parut foarte mishto masinutza!;)
|
am observat ca este foarte inalta....are dimensiuni mai mai mici decat loganu, dar are aceias inaltime...eu zic ca puteau sa o lase mai jos
|
Quote:
|
dar dupa aia intervenea problema inaltimii,ca se da cu ea pe jos cand e incarcata si alte motive...este o masina pt omul de rand cu rand ,pt omul normal...acum ca noi vedem lucrurile altfel asta e...iar ca si finisaje si materiale e mult peste logan inclusiv stabilitate
|
totusi cred k voi opta pentru un logan 1.5 kissfm ..la sandero nu prea vad ce sa fac frumos...adica nu prea am ce sa scot din ea...la faruri nu prea merg ploape...in fatza ori schimb spoiler-ul ori e un nimic ..spate ..un prelungitor si o toba..nu stiu ..e cam aiurea..ar arata mult mai bine un logan tunat fatza de un sandero dupa mine
|
asta din cauza ca u te-ai obijnuit cu loganul sedan
ai putina rabdare si or sa apara si pt varu sandel o gramada de modalitati de tuning |
sa speram k o sa apara...am ceva poze cu un sandero dar iesit de la renault din fabrica ptr export..arata cat de cat frumos numai ca, culoarea care o are in poze la noi nu o sa fie ..un galben lamaie..avea pe proiectoare un romb negru si in centru evident proiectorul...spoiler spate schimbat...o toba..jenti din fabrica si folii spate si laterale ..era oarecum dragutza....ramane de vazut :) pentru poze PM
|
poti pune pozele si aici nu e nici o problema
cred ca te referi la renault sandero sport ;) |
7 Attachment(s)
cam astea ar fi ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:22. |
- Copyright 2026 4Tuning