![]() |
Campionat Fotbal Intre Cluburi!!!!
Sal,Fratilor daca tot e Euro si Tipu pe ajuta am vb si cu KYL,si cu GXZ,sa vdm daca avem noroc sa facem un mini campionat de fotbal intre cluburi..........daca reusim....sustin ideea lui KYL'u k fiecare jucator sa vina si el cu masina k sa nu se mai aduca si jucatori ''de pe la Bloc'' daca avem noroc ramane de vazut:D
|
Re: Campionat Fotbal Intre Cluburi!!!!
Mi se pare o idee foarte buna, putem pune si miza.. o lada de bere la finalul etapei sau ceva.. ca sa aiba mai mult farmec...
|
Bpr: aha dar stiti voi fotbal
Yo_Blondu: pai va rup franele Bpr: Bpr: cu cine ma Yo_Blondu: cu Kyl'u si axe la echipa ....nici de milan nu-mi-e fricA... Yo_Blondu: VA RUPEM FRANELE MA Bpr: Yo_Blondu: VEZI k pe teren nu mai ai golf Yo_Blondu: Bpr: te astept la fotbal Yo_Blondu: si eu Bpr: nu atingi mingia iti garantez Yo_Blondu: dc? o dai peste gard? Bpr: bine frate o sa vezi ca nu o atingi zici ca aqm arici pe gheata Yo_Blondu: :))) BPR-u este Comparat cu Cristiano Ronaldo... |
suna bine, program ceva?
|
ramane de vazut sa vdm ce zice lumea...vb si tu cu baietii din Anonymous!!! vezi ce zic
|
si blondu este un fel e ronaldinho la varsta de 86 ani
|
:))))s-a trezit MSK'u.....care a luat'o pe urmele raposatului Gicu Dobrin :))) stii tu la ce ma refer:))
|
blondu-fotbalistu e un fel de valderama in tineretze =))
|
Quote:
|
Quote:
|
Cate tzii blondule pe picior? =))
|
Quote:
E buna ideea lu fi`miu blondex,intre cluburi,care castiga pleaca akas:???:..cand facem?:rolleyes2 |
F tare ideea macar aici sa castige si blondu...ca pe 400m cam pierde =))...
Sa mi ziceti cand si unde ... Eu joc in atac.. se stie ca eu mereu inscriu indiferent de valoarea adversarului;) |
Quote:
|
Ramane de vazut sa vdm daca iese ceva:-??
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning