![]() |
idei tuning golf3
9 Attachment(s)
cine ma poate servi cu niste idei sa-mi tunez golful.:-)
|
Re: idei tuning golf3
nimeni nu are nici o idee????????????
|
pune un body kit frumos..evacuare dubla..
|
ai de gand sa-l inscrii dupa 1 iulie?
|
ai putea incepe si tu vorba lui aleyx_oltcit cu un bodykit, ai putea continua cu un filtru de aer sport , o evacuare completa cap coada , poate un cip sau un power box , alte jante ca alea sunt cam urate....alt eleron , poate o turbina .......nu stiu depinde ce fel de tuning te intereseaza......exterior,interior,performance,aud io. in definitiv noi venim doar cu parerile tu esty cel care alege ce e mai bine pt. masina ta si pt tine...:D.
|
multumesc pt sfaturi.pt inceput vreau ceva pt ext apoi mai vedem dupa cum ma tine buzunarul.
|
pt moment il las cu nr de fr apoi sa vedem cum e cu taxa de prima imatriculare.daca nu pot sal tin asa(cu nr de fr)
|
nu ar strica pe negrul acela, un airbrush cu gust....:)
poate te pot ajuta..:P |
Quote:
|
eu zic ca decat sa dai banii pe nu stiu ce, mai bine ii strangi pentru taxa de inmatriculare si stii o treaba,e pe numele tau, stai noaptea linistit. altfel,parerea mea este ca nu merita sa bagi banii in ea
|
2 Attachment(s)
pai daca o tin cu nr de fr masina e pe numele lu soramea,iar asig acolo ma costa32 de euro plus ca nu se plateste impozit la masini,deci nu stiu daca e avantajos sa o inscriu in rom...taxa+asig+impozit,plus nebuniile mele la ce vreau sai fac nu stiu daca e avantajos ,asa ca mai bine o las inscrisa in fr.oricum merçi pt sfaturi
|
2 Attachment(s)
asa aratau jantele si masina cand am luato
|
te pot ajuta doar de la 1 august in colo....dupa ce termin admiterea la poli...
sunt sigur ca iti pot face si o oferta buna, pentru ca vreau neaparat sa fac cva dupa ce termin... asa ca ramane de vorbit!crede-ma ca idei sunt destule.... id meu este chiar numele de utilizator al acestui forum si mai putem vb pe mess pana atunci. toate cele bune.... |
pai pica foarte bine ca si eu intru in concediu de pe 1 aug
|
ce pot sa zic.....perfect:d
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:53. |
- Copyright 2026 4Tuning