![]() |
Un sfat va rog!!!
Salut!!!
As vrea sa cumpar un sistem de difuzoare (6,5" + tweeter + filtru) pentru usile din fata, si un set de coaxiale (6,5" sau 8") pentru spate. Pentru moment amplificarea lor va fi facuta cu Pioneer P4900IB (pana vor veni fonduri) dupa care voi monta un amplificator pentru ele (4 canale). Vreau sa aveti in vedere ca in portbagaj am un subwoofer JBL GTO 1204BP amplificat tot de un JBL GTO. As vrea sa fie compatibile cu acestea. Ce sfaturi imi puteti da (referitor la marca si model de sisteme si coaxiale)? ps: pe HU mentionat se pot monta difuzoare cu impedanta 2 ohm? |
Re: Un sfat va rog!!!
ce buget ai?..
|
500 Lei sau 150 Euro
maxim 600 Lei |
cam mic bugetul..dar se poate ceva gen:
Mb Quart FSA 216 fata - 315 Ron Mb Quart FKA 116 spate - 220 Ron Se aud chiar ok pentru banii lor mai ales daca le pui pe amplificare...si te incadrezi sub 600 ron....daca te intereseaza astept un pm de la tine... |
eu cred ca nu e mic bugetul avand in vedere ca nu vreau sa particip la nici un concurs, si nici nu vreau sa ma laud ca eu am mii de watti in masina (care nu sunt RMS)
ps: nu stiu nimic despre firma MB Quart |
1 Attachment(s)
Daca vrei sa aflii mai multe despre brand,viziteaza www.mbquart.de . Pot sa-ti spun ca firma a deschis portiile in anul 1963 si este din Germania.S-au remarcat pe piata mondiala prin difuzoarele de medii-inalte de inalta calitate,fabricate manual in germania.
MbQuart este compania care a invatat multe firme mari si de mare renume mondial,din domeniul car-audio,sa fabrice difuzoare performante,de calitate. |
1 Attachment(s)
Legat de concursul Best Brands 2007, ar mai fi de adaugat ceva.
|
In banii aia ar merge f bine un set de Focal Polyglass, Helix Esprit si MB Quartz sunt ok.
Bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 22:46. |
- Copyright 2026 4Tuning