![]() |
JBL GTO 75.2 vs JBL GTO 3501e
Salut!
Am un subwoofer JBL GTO 1204 BP si as vrea sa stiu care dintre cele doua amplificatoare este mai potrivit si de ce? JBL GTO 75.2 * 97W RMS x 2 (la 4 ohmi si ≤ 1% THD + N) * 145W RMS x 2 (la 2 ohmi, alimentare 14.4V si ≤ 1% THD + N) * 290 W RMS x 1 (la 4 ohmi, alimentare 14.4V si ≤ 1% THD + N) * raport semnal zgomot: 82dBA (1 watt la 4 ohmi) * frecventa de raspuns: 10Hz - 90kHz (-3dB) * tehnologie MOSFET * dimensiuni (L x W x H): 295mm x 313mm x 60mm sau JBL GTO 3501e * amplificator 1 canal (monobloc) * filtru trece-jos electronic variabil 12 dB * iesire RCA. * putere: * 225W RMS x 1 la 4 ohmi * 360W RMS x 1 la 2 ohmi * raport semnal / zgomot 104dBA (1 watt la 4 ohmi) * raspuns in frecventa 20Hz – 330Hz (–3dB) Subwoofer * Diametru difuzor(GTO 1204): 30 cm * Putere RMS: 300 Watts * Putere maxima: 1200 Watts * SPL: 93dB * Frecventa de raspuns: 30Hz - 150Hz * Impedanta: 4 Ohms Va multumesc pt sfaturi |
Re: JBL GTO 75.2 vs JBL GTO 3501e
pai clar JBL GTO 3501e pt ca e monobloc..
Bafta! |
Pentru subwooferul tau 75.2 este o alegere destul de buna,mai ales ca este din seria veche care nu era deloc rea.Am vandut foarte multe pachete de genu,iar rezultatul a fost multumitor.
GTO 3501e ar avea cateva avantaje daca ai avea nevoie de putere pe impedanta mai mica,dar in cazul dat nu prezinta nici unul.El este un monobloc,dar nu in clasa D,deci nu vei avea neaparat performanta cu un consum redus de curent. |
multumesc de sfaturi. si eu ma gandeam tot la un 75.2 deoarece stiu ca gama veche de la JBL e mai buna
cum stiu in ce clasa se afla un amplificator? |
In primul rand dupa ce spun producatorii.2. nu este ieftin.3 il deschizi si vezi inauntru.
|
paul: da-i omului o solutie viabila in banii aia pe care-i da pe JBL.
tu aduci hifonics si crunch deci ar avea de unde alege. |
Bogdan,nu vreau sa cred ca participarea mea pe fromuri este privita ca una de vanzare directa a produselor importate de firma noastra.Rolul meu este de informare si nimic mai mult,lucru confrimat de posturiile anterioare! NU voi aplica aceasi politica ,ca alti colegi de nisa, si anume sa recomand anumite branduri/produse fara ca subiectul discutiei sa aiba referire la acestea.
Sunt de parere ca oricine este interesat de car audio trebuie indrumat spre magazine de specialitate unde va avea posibilitatea sa le testeze si sa isi formeze o parere proprie. Deci concluzia pentru -HoR- este ca poti sa te indrepti spre CarSystems din Timisoara,asta pt ca vad ca esti din TM, iar acolo vei avea posibilitate sa testezi ambele produse JBL,pentru ca sunt pe stoc,si vei gasi,daca doresti,alternative de la branduri cu renume . Sper ca raspunsul meu sa nu fi deranjat pe careva si sa fie cuiva folositor. PS: Distribuim si MbQuart,nu doar Hifonics si Crunch :) |
stiam ce distribui :)
dar pt ce cauta era necesar sa-i zic numai de crunch si de hifonics. |
Nu e problema daca primesc sfaturi de la voi.
Mie mi sa pus pata pe JBL in portbagaj si asta este. In usii imi voi pune MB Quart sau MTX, dar pata mi sa pus pe JBL (Subwoofer JBL GTO 1204BP) Imi place cum suna si Hifonics dar nu stiu o combinatie buna pt bass |
MB Quart e o alegere buna pt difuzoare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:59. |
- Copyright 2026 4Tuning