![]() |
Katana
Katana este un club din Piatra Neamt , momentan intre prieteni , pasionati de masini si tuning , care cu trecerea timpului poate va deveni si legal.
Mai multe detalii aici :arrow: https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/75897-katana-team.html Site :arrow: www.KATANA.uv.ro |
Re: Katana
...servus Katana... "care cu trecerea timpului poate va deveni si legal" :D... e deja legal...mai ales ca nu faceti nimic ilegal ;)
|
sal si multa bafta !
P.S. Unde ati facut numerele alea cu "KATANA" ? |
Quote:
|
sa creasca clubu mai mare si o sa facem si actele necesare infiintarii unui club 100%legal!:D
|
crezi ka ai putea sa`mi faci si mie ? ( Bineinteles contracost si bineinteles daca ai drum pe acolo ? ) , astept un PM de la tine ! Multam si RESPECT !
|
ma baieti ...da nu stiam ca aveti facut si topic aici :).....
|
KATANA da drumu la inscrieri in club , cine vrea sa fie membru al clubului , sa intre pe site sau pe yahoo : str82valli
|
As vrea ca un Moderator sa schimbe numele thread'ului in "KATANA TEAM" , multumesc !
mai multe discutii , poze si cam tot ce tine de clubul nostru AICI |
tot respectu stimabililor...multa bafta in continuare si tot ce va doriti voi
aveti grija...garda e pe noi;) poate ne vedem la un pahar pe perioada 4tuning days din aprilie;) numai bine |
Quote:
Respect ! :) |
Quote:
|
Quote:
|
buddy ...sa nu uiti sa-mi trimiti trimiti pe mess lista ce te-am rugat sa o faci :) , ca sa putem sa face chestia aia ;)
|
topicul aceste se poate inchide !
|
All times are GMT +2. The time now is 12:21. |
- Copyright 2025 4Tuning