![]() |
Golf 2 - B 76 BPR
prezentarea o sa vina in scurt timp
|
Re: golf 2 b-76 bpr
O maşină care merită o prezentare frumoasă. Hai cu detalii, BPRule!
|
Ceva frumos ... hai cu pozele :D
|
bpr-ule hai cu pozele
|
fratilor sant cu casa vraiste zugravesc dar cu siguranta o sa vina pozele dar vreau sa gasesc niste poze vechi sa va arat in ce hal arata masina cand am luato si in ce stadiu.dar va promit ca in cateva zile vin pozele
|
frate cred ca nici nu mai e nevoie de poze. Toata lumea stie ca ai reusit sa faci o masina super misto dupa care intoarce lumea capu pe strada...apropo de ce nu ai bagat-o la tibco??
|
am avuto la vopsit i-am vopsit lateralele incepuse sa se cojeasca lacul din cauza vopsitorului,dupa ce a vopsito am inteles ca trebuie dat lacul imediat iar el a lasato vreo ora si dupa 8 luni a inceput sa se cojeasca.acum nu mai e problema ca am refacuto.din cauza asta nu am avuto la expozitie.daca o aduceam asa arata urat.
|
cand am filmat pt pro tv pt promotor am avut vopseaua putin sarita pe prag si a facut lumea gura ca era vopseaua sarita asa ca nu vreau sa le mai dau ocazia sa comenteze.
|
la cati carcotasi sunt prin tara asta ar fi fost chiar culmea sa nu observe nimeni:D:D, mai bine ca ai bagat-o la vopsit ca sa elimini comentariile in plus, oricum felicitari pt ce ai reusit sa faci din masinutza aia
|
7 Attachment(s)
bro decat pozele astea 2 le am dar mai cautam sa vedem ce gasim,hai bafta,si cum arata acum cateva:D
|
mersi pt aprecieri
|
5 Attachment(s)
poze vechi
|
asa arata masina acum 6,7 ani
|