![]() |
VW Passat 1.8T
2 Attachment(s)
De vanzare VW Passat 1.8Turbo(150 cp)
An fabricatie:1999 150.000km cu carte service,nu a fost lovita. Verde inchis metalizat Dotari: -4x geamuri electrice -oglinzi electrice -inchidere centralizata la cheie,tip briceag -climatronic -ABS -servo -radio-CD Alpine cu functie MP3 -incalzire scaune -etc Masina are volan pe dreapta,este adusa din Anglia Pret:2900 EUR negociabili in limita bunului simt Date contact: YM: [email protected] Tel: 00447817195959 Alex,numarul de telefon este de Anglia pentru ca acolo se afla proprietarul,cand va veni in Romania adica saptamana viitoare voi posta si numarul de telefon de aici. Masina este vizibila in Satu Mare. Deocamdata am doar 2 poze,am sa-i fac mai multe Poze: |
Re: VW Passat 1.8T
Sus cu Passat-ul dupa 48 de ore:D,nimeni nimic?
|
pacat de el orice poti face cu masina asta mai putini sa circuli din multe motive
|
mai bine cred ca iesi la piese de schimb ... parerea mea :)
Regards |
Quote:
|
Salut baieti,in primu rand vreau sa va spun ca masina nu e a mea,sincer si eu as da-o la piese de schimb,dar am auzit ca la 700 de euro iti schimba bordu pe partea stanga,poate gresesc,sursele mele nu sunt sigure;),pretul mi se pare destul de ok,mai ales ca am specificat ca e si negociabil;)
|
Sus cu Passat-ul,ieftin:)
Poate trebuia sa fie TDI?:( |
Un UP pentru Passat:)
|
Up pentru prima pagina:)
|
Up cu Passat-ul:D
|
Quote:
|
ce Euro are masina in acte?
|
Euro 2...;)
Daca doriti mai multe informatii,sunati la numarul de mai sus sau trimiteti un mail,repet masina nu e a mea,ajut doar la vanzare:D @ sefo-sunt curios ce postai daca nu imi era afisata varsta la profil. O seara buna;) |
Up!!!!!!!!
Numar de telefon proprietar de Romania:0746.122.371 |
Quote:
Doh ... 1.8 T rullz ! Pacat ca are pe dreapta ... ca de era pe stanga ... era cumparat demult :) Bafta oricum ... frumos Passatu .. frumos motoru :D |
| All times are GMT +2. The time now is 06:05. |
- Copyright 2026 4Tuning