![]() |
E92 - 335xi coupe
Salut baieti, proaspata achizitie(3 zile are masina). Am postat aici pentru a putea intra in contact cu comunitatea BMW. Sunt la primul BMW si sunt sigur ca voi avea o groaza de intrebari legate de aceste masini. Pana acum nu am ce reprosa acestei masini, dar e inca devreme.
urmeaza un tuning mic de performanta dupa ce voi face ceva km. piggy back si admisie sport. m-am gandit indelung si la downpipe, dar nu vreau sa raman fara garantie. cu siguranta vor veni dupa cei doi ani in care sunt acoperit de garantie |
Re: e 92 335xi coupe
niste poze ar fi binevenite pentru inceput.
PS: sa o stapanesti sanatos;) |
Salut,cred ca esti primul de pe forum care isi prezinta E92-ul,foarte frumoasa masina,asteptam cu interes niste poze:).Sa ai parte de ea;)
|
Qumatrule toata stima, o alegere la FIX. Multi km fara urma de probleme!;)
|
multumesc. m-am plimbat asa mult zilele astea cu ea ca nu mi-a dat prin cap sa-i fac si vreo poza :p... se rezolva. sper sa pot oferi informatii utile despre masina pe viitor tuturor celor care au intrebari. acum insa sunt foarte la inceput.
|
din partea mea , felicitari pentru bijuterie , s`o stapanesti sanatos si fara incindente
asteptam pozele alea sa ne clatim si noi ochii cu bolidu :D si un filmulet daca se poate domnul zarathustra numai bine ! |
un filmuletz voi face cand termin rodajul. 2000km nu am voie sa depasesc viteza de 160kmph si 4500 ture. poate pun mana pe-un gtech sa inregistrez si niste timpi.
|
De aplaudat ca ai ales varianta pe benzina mai ales ca este si varianta 4x4,asptetam pozele si un eventual filmulet:)
|
am comandat acum un g-tech... asta ca sa nu spun timpi aproximati sau sa stea inca cineva in masina cu cronometrul. stie cineva unde pot gasi dvd-ul de navigatie la un pret mai rezonabil decat la reprezentanta bmw? mi-au cerut 1000 lei noi pe el.
|
naka66vio, ti-as raspunde pe privat daca nu ai avea inchise mesajele private:
naka66vio has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her. If you are trying to send this message to multiple recipients, remove naka66vio from the recipient list and send the message again. |
10 Attachment(s)
Acum si pozele:
|
e superba sa o conduci sanatos si la cati mai multi km ! :D
|
Re: E92 - 335xi coupe
interiorul e crima rau....sa o stapanesti sanatos...dar de ce 4x4?
|
Foarte tare pielea aia ! :peace:
Quote:
|
:) o masina pe gustul meu. sa ai parte de ea , e superba ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:14. |
- Copyright 2026 4Tuning