![]() |
2004 Matiz E/AC +
2 Attachment(s)
Am un Matiz din 11 septembrie 2004 si acum am la bord 27.400 km si vreau sa va spun ca nu am nici o plangere la adresa lui! Imi place foarte mult masina si consider ca e ceea ce imi trebuie la ora actuala in materie de auto!
Au fost facute toate reviziile complete la 1.000km, 5.000km, 10.000km, 20.000km si va urma cea de 30.000km! Fata de serie nu am facut decat sa imi pun un sistem performant audio. Mai am de lucru la el, dar ... vine o zi! Daca voi avea ceva nou la masina asta a mea voi posta aici. Respect, Silviu \"URSU\" Dumitriade - Gloria Brotherhood |
... Am uitat sa scriu despre revizia de 30.000km! Acum vreo 3 saptamani am facut-o si am schimbat ulei, filtru de ulei, iltru de aer, filtru de benzina, bujii, lichid de racire, iar toate astea, cu tot cu manopera, m-a costat aproape 400 de RON!!! Super!
Daca vreti o masina de oras cu care sa iti faci treaba, sa faci multi km pe zi, cu cost mic de achizitie, cost mic de intretinere, cost mic al asigurarilor si taxelor, ... ramane MATIZ! :) |
unde ai facut revizia??
|
de ce nu ai luat bari in culoarea caroseriei ? :roll: ...arata mult mai fain..parerea mea.. :wink:
|
Re:
Quote:
si mai si costa (MULT) este o pe care o poti fol pt jante sau cip orice altceva ;) |
si tata are matiz E klass.
din decembrie 2004 si a facut pana acum 45000km. e multumit fata de o dacie. vezi ca am observat de pe un alt forum ca reviziile sunt mai ieftine la radacini gara de nord. cineva a dat la rev de 40k ...3mil iar tata 5mil (poate o uzase mai tare tata :D o cam forjeaza:D) |
e de admirat ca ai grija de masina la modul asta, bravo tine-o tot asa si vei avea o masina buna pentru multi kilometrii. bv
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:00. |
- Copyright 2026 4Tuning