Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia mea in curs de restaurare BV 04 DBD (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/81730-dacia-mea-curs-restaurare-bv-04-dbd.html)

golidix 19-06-08 22:05

Dacia mea in curs de restaurare BV 04 DBD

Salut tuturor.Mi-am cumparat o dacia model 84 dar la baza este defapt un renault 12 cu putine modificari.Partea de tinichigerie este praf dar motoru este in perfecta stare mai mult pentru asta am luat si masina ca altfel nu iti merita banii.Am nevoie de putin ajutor un tuning virtual,niste sfaturi si poate ceva poze care le aveti pe calc si nu se gasesc pe net :D. o sa revin si cu ceva poze masina este deja dezmembrata astept sa ii vina randu la tinichigerie:D

golidix 20-06-08 15:37

Re: o alta babutza in prag de restaurare

1 Attachment(s)
sa incepem si cu intrebarile.... la inceput ma batea gandu sa ii pun cauciucuri de 195/60 r 13 da am inteles ca astea sunt folosite mai mult la curse si deci si pretu e tot ceva de genu :D.Asa ca am zis ca ma pot multumi si cu 185/60 r 13 ce zice-ti avataje-dezavantaje.... Am jante pe 13 in 4 prezoane latimea e 7 dinalea jaloane sau cum se zice :oops: deocamdata doar poza asta o am azi ma duc sa ii fac si niste poze si la masina si la ce mai am :D

golidix 21-06-08 00:02

14 Attachment(s)
si ceva poze facu azi........ scuze pt calitate sunt facute cu telefonu

Sirius 21-06-08 19:54

NU, bordul lasal pala, ca e de TS!
Succes cu modificarile!

flocea_ro_ab 21-06-08 21:53

cum se numeste piesa.. e pt 4 prezoane ? :D
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1213999317

Relu_GTT 21-06-08 21:59

Flansa se numeste e de trecere de la 3 la 4 prezoane

golidix 21-06-08 23:29

dap flansa si daca tot suntem la capitolu asta sunt bune asa sau mai bune cele rotunde si date gauri in ea difera de modelul meu.... bate nu e centrata bine tot asa pareri ca la intrebarea de mai sus. ceasurile nu stiu de pe ce masina sunt dar.... oricum trebuie sa imi pun de renault 18 ca nu bate cum trebuie km :D

flocea_ro_ab 22-06-08 00:58

da nu ii nici un risc ? :-? eu stiu ? sa se rupa ceva ?:D

apline5 22-06-08 15:15

e posibil sa fie dacie dacie , renaultu nu a avut niciodata fusta de fata ca de CN si semiaripi dealea model nou , o fi avand unele elemente schimbate de R12

LUCI BV 89 WRC 22-06-08 15:44

Quote:

Originally Posted by apline5 (Post 1606062)
e posibil sa fie dacie dacie , renaultu nu a avut niciodata fusta de fata ca de CN si semiaripi dealea model nou , o fi avand unele elemente schimbate de R12

apline daciuta lui dragos are motor de renault si cutie de renault si bord de r 12 ts iar la baza este o dacie 1310 model 1984 si la viata ei masina a fost destul de frumoasa
dragos fa niste poze si cu pasajele spate sa vada lumea !!!
bafta

golidix 22-06-08 23:17

1 Attachment(s)
eu din ce stiu,ca sa faci o treaba cum trebuie,inlocuiesti cu totu ca sa ai linie luft si altele...... o sa pun si o poza care te contrazice daca nu ma crezi (alpine)pe cuvant(si pt luci)cam neclara dar se intelege cat de cat :D

LUCI BV 89 WRC 23-06-08 00:10

Quote:

Originally Posted by golidix (Post 1606860)
eu din ce stiu,ca sa faci o treaba cum trebuie,inlocuiesti cu totu ca sa ai linie luft si altele...... o sa pun si o poza care te contrazice daca nu ma crezi (alpine)pe cuvant(si pt luci)cam neclara dar se intelege cat de cat :D

da serif doar stii ca am vb ca unele elemente nu sunt de renault si dovada asta este ca a fost r 12 si a fost recarosata oricum mie unu imi place !!!stii la ce ma refer

golidix 24-06-08 22:51

1 Attachment(s)
vreau sa indrept locasu ala de la pozitie din bara sa aiba un aspect mai cursiv asa.... ce zice-ti fac sau nu fac bine?? :)

TZG@ 25-06-08 00:52

ce distanta ai la prezoane pt jantele alea? si ce jante sunt,sau de pe ce?

golidix 25-06-08 17:59

distantza e de 100 mm,din cate stiu jantele sunt de renault r 13
da chiar nimeni nu da un sfat... o parere :)

All times are GMT +2. The time now is 01:10.

- Copyright 2026 4Tuning