![]() |
golf sau passat
1 Attachment(s)
momentan am un cielo pe care o sa il vand in toamna si vreau sa iau un vw...dar nu sunt hotarat de care....nu stiu ce sa aleg intre golf4 si passat din 1997-98' ....nu prea stiu nimic de ele...si v-as fi recunoscator daca mi-ati da niste sfaturi si detalii despre ele...comparari...la golf 4 imi place ca e mica si ma bag usor cu ea....la passat`ul acela imi place ca e mai "aratos" mai confortabil ...totodata ma gandesc si la consum...desi ceva ma face sa cred ca consuma mai mult passat`ul...ce se strica cel maid es la ele...la ce ar trebui sa fiu atent ...la fiecare...care e cel mai avantajos
Va multumesc ! p.s. am pus mai jos poza cu modelul de passat |
Re: golf sau passat
Pai depinde ce vrei de la masina, intr-adevar intretinerea la passat e putin mai costisitoare decat la golf, insa eu n-as renunta la passat pt un golf 4,poate daca ar fi un golf mai bine dotat si cu un motor mai puternic. Si eu inainte de passat am avut un cielo si nu regret alegerea facuta, insa a venit timpu' sa vand si passatu'. Multa bafta la "cumparaturi";)
|
pai uite chiar acum vin de la o plimbare cu un passat....parca e alftel interiorul...si merge altfel...e alt confort....pe mine nu m intereseaza neaparat puterea pentru ca putere mare=> consum mare.....dar ma gandesc si la intretinere la passat...ca la cielo sicner sunt toate piesele ieftine...insa la passat...nu ma refer la consumabile..cauciucuri,filtre ,ulei...ma refer ca odata ce l`am luat la sh e clar ca o sa se strice cat de curand si ....asa am luat si cielo ..din 96 cu 96 de mii de km ...la bord...anu trecut...si deja anul asta am bagat 700 de euro numai in motor...plus altele
|
ziceti`mi si mie va rog frumos,ca sa nu mai deschid alt topic,parerile despre golf 4,masina mea am scoso la vanzare,deci sunt croit pe un golf 4,din afara,germania,etc...dince tara o fi,si sa aiba doar geamuri electrice si AC,cam ce pret,ce pareri aveti de golf4,ce se strica usor la el,la ce sa fiu atent cand il achizitionez,ms frumos...sunt foarte i nteresat deci va rog ajutati`ma si pe mine,.
daca nu postati aici ma gasiti la allexio90 (mess,sau .yahoo.com ,mail) |
Salut, golful e o masina destul de ok zic eu,sunt sigur ca vrei tdi, ai grija la motorizare sa fie pompe duse, nici decum ALH`ul clasic de 90 de caluti, in rest, grija la km c-am cad turbinele pe ele, electrica de pe injectoare, volanta se mai duce si bucsaraie ca la orice masina...asta in general.
|
eu as vrea motorul de 75 de cai...pt ca nu prea imi permit cu consumul....si benzinar cred....cam ce consum are?si cum pot verifica cele spuse mai sus? sper sa nu va suparati dar sunt si eu la icneput si am mai facut o greseala..nu as vrea sa o mai repet..cam in ce pret gasesc unu in afara?
|
Benzinarul n`are turbo, deci cade.Motorul de 1.4 e slabut saracu`:D vw niciodata n`au avut motoare pe benzina "de laudat" din cati cunosc eu cu g4 benzinare, cam toti se plang de consum raportat la motor (motor mic, consum mare, putere mica), alegerea e a ta, si eu am avut aceeasi problema, dar pana la urma mi-am luat un seria 3 e46 din `01 benzinar, de care sunt multumit.
PS:daca vrei consum, neaparat diesel, iar legat de pret, depinde unde cauti, s-a gasit g4 1.9 tdi motorul de 150 de cai in jur de 5000 si cv de euro, ce`i drept putin atins in fata.. |
hmmm...deci cred ca nu am sanse...eu am cam 4000...de euro maxim pt masina...deci nu gasesc nimic in banii astia...ma refer o masina frumusica
last edit: ce golf 3 as gasi in banii astia?adica ceva bun? |
Doar cautand poti sa-ti faci o impresie in leg. cu pretul masinilor..
|
Nu recomand golf 3, in banii astia n-am idee, nu le am cu preturile, arunca o privire la consiliere achizitie auto si poate iti vin ceva idei, oricum de preferat masini de dupa 2000...
|
1 Attachment(s)
se pare ca am revenit tot pe aici...la vw...pareri....pe la 5-6000///gasesc un passat modelul din poza,in stare buna?maisna se va lua din it...si acolo se va inscrie si acolo voi circula cu ea !ce ziceti...la banii astia e ceva cat de cat bun sau?
|
D O N N...iti recomand eu ceva.....eu mi-am luat un passat din 94 variant....ii 1,9 TDI (intermediarul)...am dat p el cu tot cu inmatriculare undeva la 3500 d euro....are 90 CP geamuri el. fata-spate , AC , carlig , turela el. si sincer iti spuna k is f multumit d el...chiar si la modul meu sportiv d a conduce scot un consum d undeva l 7% in oras , am scos din mures pana in buc. consum d 5.5%....deci l banii p care ii ai iti recomand passat....in niciun caz golf 3....nu t complica pt k is masini cu probleme mari d tablarie....stiu k multi or s sara cu gura p me acuma k am vazut k is mai multi cu golfuri p aici dar eu tot p passat raman :P bafta in continuare si nu t grabi s iti cumperi masina....o s vina ea l u
|
sper sa nu dezamagesc sau sa fac offotpic...dar e totul hotarat pe opel astra g caravan...am si gasit unul....acum sunt in cercetari cu el...am sunat sa mi se verifice seriile trebe s ama duc la reprezentanta sa fac teste...etc...ms mult pt sfaturi
|
care este cel mai bun an la g3?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:26. |
- Copyright 2026 4Tuning