![]() |
Subaru a lansat in Romania motorul Boxer Diesel
1 Attachment(s)
Modelele Subaru Legacy si Subaru Outback vor fi echipate cu un motor diesel, care a fost lansat joi de Subaru Motors Trading, importatorul marcii in Romania.
Noul motor Subaru Boxer Diesel a fost realizat ca urmare a orientarii consumatorilor catre automobilele alimentate cu motorina. „Pe piata din Europa in special, datorita canalizarii atentiei catre mediul inconjurator si catre economie, motoarele diesel sunt din ce in ce mai apreciate, fiind economice si potrivite conditiilor de trafic”, a declarat Stavros Kanonopoulos, general manager Subaru Motors Trading Romania, citat de Mediafax. Modelele Legacy si Outback sunt comercializate in Romania la preturi incepand cu 28.332 euro, respectiv 30.226 de euro. Subaru Motors Trading are o retea de dealeri autorizati cu 12 show-room-uri in Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Constanta, Iasi, Oradea, Sibiu si Timisoara. Numarul de show-room-uri ar putea fi extins la 20 pana la sfarsitul anului 2009. Sursa: Antena 3 |
Re: Subaru a lansat in Romania motorul Boxer Diesel
cati caluti are si cati Nm are ca asta e important la un motor DIESEL
|
150cp si 350nm la 1800rpm parca...legacy sedan are 0-100 in 8,7 si 208 vmax parca
|
Doar 150 de cai???Nm e calumea dar caluti cam putini ca eu la 1,5 CRDi am 110caluti dar numai 235Nm
|
Eu zic sa nu-i criticam inca !
Sunt doar la inceput-ul motoarelor diesel cei de la Subaru si pe deasupta mai este si Boxer motorul . |
si 150 de cp si 350 Nm sunt buni
|
Ce cilindree?
|
primul diesel boxer facut tocmai de subaru, ma face sa cred ca este un motor foarte bun, ceva care nu este pe piata si nu cred ca l-au lansat daca nu este cu adevarat competitiv!?
de curiozitate o sa fac un drive-test! cred ca ar fii singurul diesel din lume care m-ar incanta, dar..ramane de vazut! |
nu sunt fan diesel... insa le urez vanzari multe, dak tot se ocupa de mediu sa faca masini electrice, acelea chiar nu polueaza, sia luat will.i.am una foarte faina :)
|
Din pacate i-a atins si pe subaru febra diesel. Oricum e un rau necesar pt. ei. Doar sper sa nu vad un wrx in versiune diesel.
|
sa vedem intai ce poate face si apoi sa il criticam
|
Quote:
iar wrx diesel niciodata dupa cum ii stiu pe cei de la subaru... ar fi o blasfemie |
nasol cu chestiile astea, dar nah trebe sa traim intr-un mediu mai curat si mai putin poluat.
oricum motorul are un cuplu bunicel, si daca va fi si econom ma gandesc ca va fi destul de apreciat. |
stati calmi ca deja exista zvonuri de wrx diesel (si de ceva timp) ... dar sunt doar zvonuri...sunt EXTREM de curios cum se va auzi un boxer (nu boxter cum mai scriu unii) diesel cu evacuare...daca o sa aibe ceva din acel rumble pe benzina :D
initial a fost anuntat cu 170cp dar nu inteleg de ce doar 150cp...e cam foarte putin fata de ce ofera concurenta dintr-un 2000cmc 16v TD...poate au ei ceva in cap |
iar wrx diesel niciodata dupa cum ii stiu pe cei de la subaru... ar fi o blasfemie[/quote]
Asa am crezut si despre porsche ca nu o sa vad niciodata la ei motor disel si totusi.. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:59. |
- Copyright 2026 4Tuning