Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   uita-ti femeile cu un covrig in mana ce fac !!! (https://forum.4tuning.ro/28-femei/8162-uita-femeile-covrig-mana-fac.html)

sil4tuning 17-09-05 12:30

uita-ti femeile cu un covrig in mana ce fac !!!

4 Attachment(s)
sa intamplat ieri in masina la un amic venea de la tiriac auto si sa trezit lovit de un motor proiectat de o idioata in masina noastra ...priviti pozele eu in locul la motociclist o calcam pe cap acolo pe loc ...numai ca ii stricase motoru la om ...era si nou pe deasupra o aprilia frumoasa rau

sil4tuning 17-09-05 12:31

2 Attachment(s)
:arrow:

steaua23 17-09-05 12:47

si poza cu femeia ?? poate era \"buna\" femeia si de aia nu i-a facut nimic motociclistul :)

sil4tuning 17-09-05 12:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"steaua23\"
si poza cu femeia ?? poate era \"buna\" femeia si de aia nu i-a facut nimic motociclistul :)

se vede ca e la volan in octavia ...nu era marfa ca avea peste 30 de ani cred ...orisicat naspa dao in masa de idioata eu unu o calcam pe cap .......

steaua23 17-09-05 13:04

mda ... pacat de motocicleta ... pacat si de masina ta sau a prietenului tau sau a cui o fi.
a iesit cu scandal :D ?

sil4tuning 17-09-05 13:07

Re:

Quote:

mda ... pacat de motocicleta ... pacat si de masina ta sau a prietenului tau sau a cui o fi.
a iesit cu scandal :D ?

nu a iesit din pacate ca sau dus la sectie pt constatare ...masina nu-i a mea a prietenului meu este ...

EvLSant0S 17-09-05 13:11

ai prieten ? =))
:P
am vazut si mai grave ..
cel putin la victoriei .. e grav

LEXUS 17-09-05 13:30

mah da sunteti fenomenali dk era unbarbat in locul femeii???
ce **** aveti atata cu femeile la volan...sunt ele cu capu-n nori .si intr-adevar...nu-s pt soferie.da nici chiar asa:))))

c i k y 17-09-05 13:36

pacat de motor si de masina ta.acum domnisoara o sa fie buna de plata :tenisclap

TM-84-DMX 17-09-05 20:39

baba s-a scos leasing la masina,implicit si casco....mai are doar cateva miare pt motor si ceva sute la masina :lol:

steaua23 17-09-05 21:12

pai casco iti plateste si tie si pagubitului ... daca esti tu devina :)

sil4tuning 17-09-05 21:22

Re:

Quote:

pai casco iti plateste si tie si pagubitului ... daca esti tu devina :)

nu-i adevarat ...daca esti dilo cu capu si iti busesti masina cu discernamant vezi un mare kaki :wink:

RoSonic 17-09-05 21:29

1.La fel de bine putea sa fie la volan un barbat !

2.In alta ordine de idei din cum ai povestit nu a reiesit deloc cum s-a intamplat accidentul ca sa poate sa-si dea cineva aici cu parerea a cui a fost vina dar vad ca lumea isi da...

3. Casco iti plateste chiar daca esti vinovat ca doar de-aia il faci! Iar pagubitului nu-i plateste nimic... ca ii plateste RCA-ul, ca de-aia il faci pe ala.

4. se scrie fara cratima!!! :lol:

sil4tuning 17-09-05 21:42

Re: uita-ti femeile cu un covrig in mana ce fac !!!

Quote:

Originally Posted by \"sil4tuning\"
sa trezit lovit de un motor proiectat de o idioata in masina

sil4tuning 17-09-05 21:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RoSonic\"
1.La fel de bine putea sa fie la volan un barbat !

sanse ca un barbat sa intre intr-o asemenea depasire ce a vrut sa faca neispravita sunt cam foarte rare zic eu ...in orice caz prostia si neatentia se platesc !!!

All times are GMT +2. The time now is 05:25.

- Copyright 2026 4Tuning