![]() |
idei tuning pt o bora?
fratilor vreau si io sa tuninghez o bora si vreau sa arate bine ce mi-ati sugera voi astept propunerile voastre
|
si sugestii de firme de pe la noi care totusi lucreaza la preturi acceptabile sau shtiu io astept sa discutam pe tema asta
|
da lambo doors alea is faine da ceva spoilere sau idei de tuning pt ea nimik in afara de o grila si pleope faruri
mersi oricum mai astept idei |
punei bodykit Carzone Specials...arata super
|
kit-u asta de la carzone specials mi-l poate face cineva de calitate aici sa arate la fel? stii vreo firma sau pe careva sa faca asta?
|
hmm cred ca cei de la suceava... si eu am o bora... si lucrez la ea sa mi-o modifc frumos... cred ca in 2 saptamani termin tot ce vreau:) sa fac cu ea. daca iti arat eu una facuta la mine in oras e marfa a costat vreo 1200 euro kit-ul
|
3 Attachment(s)
avem asa :) :
|
2 Attachment(s)
uite aici doua modele superbe pt spoiler fatza!!!! nu stiu firma...dar le poti face custom ( baietzii de la Street Car Concept fac si custom body kits ... )
...pt spate e discutabila treaba....revin curand cu nishte idei ;) |
3 Attachment(s)
Imi place f mult Bora si de aceea iti pun aici cateva poze pt ati face o idee
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
8 Attachment(s)
ce am observat si imi place mult sunt capotele lasate peste faruri care dau exprsivitate mashinii si ma bate gandu sa fac capota ca si la aia albastra deschis si gri insa in ceea ce priveste spoilerele ink nu is decis de model si pun si io ceva poze sa va cer parerea sa vedem ce si cum...
abia astept sa vad bora aia din suceava de care se vorbea mai sus |
ce parare aveti de ultimele 2 imagini? mie imi plac si cu ceva capota pe faruri... ce ziceti? haideti cu idei mai puneti poze... si dati cu parerea
|
nu`mi place cu capota peste faruri...sa zicem ca la golf \"da bine\" dar la bora arata urat.. :)....am auzit ca sunt angel eyes pt bora....fugi si te intereseaza....ca banuiesc ca arata bine ;)
|
Re:
Quote:
|
angel eyes pt bora ? nu shtii si unde pot gasi
? si aproximativ un pret... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:13. |
- Copyright 2026 4Tuning