![]() |
Putere Passat
Salut ma poate lamuri si pe mine cineva in legatura cu puterea masinii mele ?
Am un passat 2002. In certificatul de inmatriculare puterea e de 74Kw asta dupa calculele mele ar insemna 101 cp ??? Acum nu stiu daca au gresit cei de la politie sau chiar asa e . Motor 1.9 T.D.I cu ultimile doua litere rosii... din cate stiu eu fiecare litera e un plus de 15 cp. asa e ? multumesc anticipat |
Re: Putere Passat
nu stie nimeni : ( ?
|
Du-o la un dino test...
|
Quote:
|
Quote:
|
101cp sunt. sau mai exact 100,xx. cum spune si phlow, acele litere se gasesc pe toate drumurile, putea sa scrie pe spate si W8...
|
Multumesc celor care mi-au raspuns :).
Ceea ce m-a mai determinat sa pun intrebarea de mai sus e si faptul ca la motor carcasa e la fel inscriptionata cu di rosu |
Sa nu cumva sa fie vreun semn ca s-a umblat pe acolo...
|
masina are 6 trepte ?
in mod normal ar trebuie s a aiba!!!!!! nu trebuie s a te iei dupa ce scrie pe masina pt ca acele litere se pot modifica usor de rauvoitori pt a te pacali cred ca acea masina are cu siguranta 101 cp daca tu spui ca atat scrie in talon 74 kw, uitate si in cartea masini ca trebuie s a scrie si acolo !!! ce caucucuri ai pe masina ce dimensiuni? |
exact... 101cp are din cate stiu numai 5trepte
|
Hmm ciudat. chiar nu imi imaginam ca se poate umbla si cu cioara vopsita la chestiile astea . normal daca asa scrie in talon asa ar trebui sa fie !
|
Quote:
|
in romania tot ce este posibil avem o tara plina de rahat trebuie doar s a casti ochii alfel risti sa cazi in el........
|
e plin si de audi-uri "s" sau "rs" si cine e prost nu-si da seama...
|
Quote:
Cel mai recent a fost un seria 3 E46 (sigur) cu sigla si M si nu numai... avea pana si aripile schimbate cu cele de la M Stiu si A6-uri deghizate in "S":suspiciou Mi se pare mult mai frumos daca ai avea RS6 sa ii spui sigla de A6 si cand te provoaca cineva la "o liniuta" sa il umilesti :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:21. |
- Copyright 2026 4Tuning