![]() |
Masina mea - Dacia 1300
Modificari: navigatie, suspensii reglabile 10cm (jos,sus), jante AEZ, discuri frana spate, cutie-n 6+1 trepte, frane brembo, arcuri HKS. si cam atat. Deocamdata, masina n-a vazut lumina zilei decat pe la tara, la probe. O scot cand va fii gata. Mai am o mie de euro de bagat in ea. O mie si ceva.
|
Re: poze si filme de la intalniri
Ai ceva poze cu ea ??? daca e asa cum zici tu inseamna ca o sa fie tare !
|
...daa :D poze :D
|
Poze inca nu, pentru ca ,in primul rand vreau sa o termin, sa fie 100% terminata, apoi poze, iar in al 2-lea rand nu e vopsita. Nu m-am decis asupra culorii, dar sigur ceva foarte foarte perlat.
|
ce motor ai pe ea , cp ?? de la ce e cutia de viteze ???
|
...cred ca o stiu ...dar nu stiu cum arata acum ca n'am mai ajuns in tg-jiu de 2-3 luni
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
|
Fa o poza de sus la masina si motor :D ca o poza cu un motor sigur o sa gasesti pe net :D si de curiozitate cum ai facut tu masina biturbo ??? explica-ne si noua toata "operatia" ! asteptam mai multe poze si mai multe detalii !
|
1 Attachment(s)
...Habar nu am, stiu ca e biturbo !
...Ia dati cu o parere aici la poza asta...e posibil ? ...nu mai tin minte de unde am luat-o, dar stiu ca baiatu zicea ca e un M5, biturbo, si NOS pe ea ! Attachment 319097 |
Bai vere, ne mai aburesti mult cu dacia ta ,biturbo pe dacie? :lol: Hai ca am auzit-o si pe asta.
|
Cum frate ! Eu am triturbo da il tin acasa ca sa nu zbor cumva cu dacia :D . Cum sa pui biturbo pe dacie ????? lolzzzzzzz , asta inseamna undeva la peste 300 CP, ceea ce la dacie se indoaie sasiu de la jumatate , aaaaa , probabil ai vreun autocolant lipit pe filtru de aer pe care scrie biturbo "...habar nu am, stiu ca e biturbo ! si de unde ai aflat ca e biturbo ????
|
Altul care a terminat NFS si a pus biturbo pe dacie :lol:
|
Am pus motor de seria 7, 6.0 L p ea ! :lol:
*** glumeam si eu, cum sa ai biturbo pe dacie ! :lol: Dar ce ziceti de poza care am pus-o cu bordu' de BMW....e adevarat ? |
| All times are GMT +2. The time now is 13:22. |
- Copyright 2026 4Tuning