![]() |
Renault Scenic 3 surprins fara camuflaj
4 Attachment(s)
Revista franceza Autoplus a dat din nou lovitura. Dupa ce a prezentat in paginile revistei sale poze reale cu Renault Megane 3, francezii ne prezinta acum poze cu Scenic 3 in care acesta apare complet nedeghizat.
A treia generatie a modelului Scenic este construita pe o platforma modificata a lui Megane si, la fel ca si generatia actuala, va fi oferita in doua versiuni: Scenic - 5 locuri si Grand Scenic - 7 locuri si ampatament marit. La fel ca si generatiile precedente ale popularului MPV de la Renault, Scenic 3 va oferi o varietate de spatii de depozitare si un interior care va putea fi configurat dupa plac. Cel mai probabil, Renault Scenic 3 va debuta in octombrie la Salonul Auto de la Paris o data cu noul Megane, iar vanzarile vor lua startul in anul 2009. |
Re: Renault Scenic 3 surprins fara camuflaj
mai e pana in 2009 sa traim pana atunci si vom vedea ce vor soate francezii
|
Cat de hidos arata spatele la ala de 5 locuri...
|
nu ma atrage deloc masina asta
|
oare ce e in capul francezilor de scot modelele astea hidoase gen laguna 3, ultimul megane, acum si scenic 3... pfoai nam vazut ceva mai urat
|
Nimic impresionant!
|
...renault pare ca nu-si revine...singurul nou model al lor care imi place este laguna coupe cabrio
|
deci is atata de nashpa de imi vine sami inchid internet explorer ul dar na............trecem cu vederea :D
|
fata e interesanta dar spatele parca ai taia dintr-o bucata de unt.
|
Quote:
|
Quote:
|
mie imi place maisna...e ok..:D
|
Quote:
nici mie nu imi plac mai deloc.noua laguna parca e jucarie,asa fragila mi se pare.cea mai frumoasa masina de la ei mi se pare laguna 2 dinainte de facelift.am avut 3 ani,in afara de confort si design,nimic impresionant |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:59. |
- Copyright 2026 4Tuning