![]() |
sistem audio
cine se pricepe,
ce sistem recomandati sa bag in masina buget 25 mil , max 30 sistem complet de la hu pana la boxe sub amplificator , tot si inca ceva , cine cunoaste ce diametru are spatiul pt boxe din usi de la opel astra model 2002-2004 |
Re: sistem audio
dzr fa si tu o prezentare la useri 4tuning ...poze nume etc. ms
|
sunt sarantoc nu k tn sa am bani de poze :(
prezentarea se face dupa ce se ia masina , eventual si carnetul :)) apropo cine are o idee cum ies mai ieftine cu cumparatul sistemului audio dak il cumpar din alta tara(belgia) sau de aici din romania? |
cred ca diaMETRUL difurilor din usi e de 16 cm si daca te uiti un pic prin magazine prin deva si hd o sa gasesti ceva rezonabil
|
Quote:
:???: Asta e noua...:shock: |
treaba sta altfel , am dat prima data d carnet si am picat
acum plec din tara 3 luni in perioada asta fac si bani si imi cumpar si masina si sistem,knd ma intorc dau iar d carnet |
La 25-30 milioane ,banii astia mai bine ii bagi in masina adica sa-ti cumperi o masina mai buna.Parerea mea.Poti sa-ti pui tub de bass + statie + ceva boxe si cu vreo 7 milioane maxim.
|
Quote:
oai si eu vreau sa lucrez 3 luni si sa-mi iau masina ! unde ? :lol: damn... |
belgia @ brusells
un opel astra 1.6 din 2003-2004 eu zic k e dstul d bn pt inceput |
Quote:
|
Quote:
|
Un filtru sport adevarat calculat pentru masina pe care e montat si cu ECU resoftat ca sa ia in calcul nuoul filtru nu mai are dezavantajul asta,dezavantajul asta e la un filtru sport obisnuit,care se gaseste si se cumpara pe la noi.
|
Quote:
|
"dzrhd" va saluta pe toti ...azi a plecat in Belgia...sa speram ca vine cu ceva ride de acolo ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:24. |
- Copyright 2026 4Tuning