![]() |
Tico - B 35 Pvh
3 Attachment(s)
Tico alb fabricatie 1999. Momentan nu am facut mai nimic la ticolino dar urmeaza.
Saptamana viitoare plec la Bulgari si dupa aia mai vedem. |
Re: B 35 Pvh
frumos,sa l stapanesti sanatos si fara incidente :D
cati km are? |
Ce mult seamana cu al meu. Succes
|
in primul rand...bun venit printre noi posesorii Daewoo si bafta multa cu Ticozauru' tau:D!
|
Multumesc tuturor pentru urari.
Acum are vreo 72.000 km. Sper sa ma tina si pe mine macar vreo 70.000 km. |
Sa il stapanesti sanatos!Ai grija de el.:P
|
sa il stapanesti sanatos si bun venit printre noi. Astept poze cu jucariile luate de la bulgari pentru ticalosul tau
|
1 Attachment(s)
Salutare tuturor!
M-am intors de la Bulgari si totul a functionat OK. Cel mai tare din parcare! |
ce dragalas este :lol: sa il stapanesti sanatos cat mai mult timp de acum inainte. sa ne arati ce i-ai cumparat si lui de acolo :-P
|
6 Attachment(s)
Multumesc.
De acolo nu am avut ce sa-i cumpar deoarece am fost la Albena, iar pe acolo nu am vazut magazine pt. auto. In schimb inainte de plecare i-am mai facut cateva "modificari": - vopsit cu alb oglinzi laterale; - montat semnalizatoare albe in bara fata; - montat turometru; - schimbat maciulie & burduf schimbator; - inlocuit geam al treilea stop cu unul alb si LED rosu. Sa vedem ce mai urmeaza. |
foarte frumos, dar scoate-i de pe porbagaj chestia aia cu RO ca se vede aiurea. ca sa vopsesti oglinzile laterale, mai intai ai dat cu plastofix si apoi cu vopsea nu?
|
Spalat bine cu apa si sapun, dupa acea dat cu "Plastic-Primer" iar dup ce s-a uscat vreo 1 ora, dat 2-3 straturi vopsea iar la fsarsit 1-2 straturi de lac transparent.
Primerul si vopseaua sunt DUPLI-COLOR si sunt foarte multumit de ele. |
4 Attachment(s)
Salutare.
Zilele trecute am vopsit bara fata si spate cu alb. A iesit bine. Mai trebuie lucrat putin la stop-ceata deorece nu lumineaza destul de tare, dar se va rezolva. |
5 Attachment(s)
Am montat lumina in porbagaj, unde am folosit un bec din 8 LED-uri si sunt multumit cu lumina care o da, asa ca am schimbat si in plafoniera unde am pus unul din 6 LED-uri.
Am mai facut mici vopsitorii pe la motor. |
3 Attachment(s)
Schimbat pozitia cu semnalizarea!
Montat buzunar pe usa dreapta. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:15. |
- Copyright 2026 4Tuning