![]() |
Nissan Primera, echipare Tekna Plus, 11.500 NEG
5 Attachment(s)
Kilometri: ~120.000 km (luata de mine la 100.000 din Germania si din cei 20.000 facuti de mine vreo 12.000 sunt facuti in afara tarii)
Motor QR20DE, 2.0 benzina, 140CP, 206NM cuplu, 4 cilindri, bobina pe fiecare cilindru, Cutie manuala 6+1 trepte. Model: Primera Traveller Echipare: Tekna plus inchidere centralizata cu telecomanda pe cheie camera video spate ptr parcare jante aliaj Nissan 17" ESP, ABS + EBD suspensie sport din fabrica climatizare automata Navigatie cu DVD 8 airbag-uri (frontale, laterale, tip cortina si perdea) Centuri siguranta pretensionate si cu avertizor sonor in caz de uitare... Senzor prezenta pasager din acelasi motiv... Sistem audio cu CD-player Bose cu vreo 8 boxe si subwoofer Geamuri electrice oglinzi electrice heliomate cu incalzire xenon + spalatoare faruri proiectoare ceata al treilea stop frana tavita portbagaja cu podea acoperitoare, sub tavita e roata de rezerva plus sculele numeroase compartimente de depozitare in portbagaj + plasa de protectie daca incarcati pana in plafon senzor ploaie + stergatoare tip lamela + stergator luneta scaune confort cu sustinere laterala, reglare inaltime si suport lombar sistem isofix volan reglabil pe inaltime si adancime volan si schimbator imbracate in piele cotiera cu spatiu de depozitare suport pahare intre scaune scrumiera cu iluminare cotiera spate cu suport de pahare carkit THB-Bury pachet lumini interioare fata-spate cu lumini separate ptr stanga dreapta deschidere portbagaj din interior Pret negociabil in limita bunului simt: 11.500 Euro Motivul vanzarii: cumpararea altui autoturism care vine sapt aceasta. Accept orice test, masina este impecabila tehnic. Telefon: 0732 600 111 |
Re: Nissan Primera, echipare Tekna Plus, 11.500 NEG
nu stiu daca am specificat, distributia este pe lant.
Pentru ca mi-a venit noua masina si chiar n-am de ce sa o mai tin pe asta pretul devine saptamana asta 10.500 euro negociabil. Accept orice verificari, iar pentru orice defect pe care nu-l spun la intalnirea cu clientul sunt de acord sa fie scazut pretul. ofer bonus discuri ventilate frana ptr fata si placute aferente, toate noi, eu nu mai apuc sa le schimb peste 5.000 km cand va fi urmatoarea revizie. La fel si lichidele ptr revizie, filtre. |
accepti variante ?
|
Quote:
Nu accept decat cash. Asa ca astept oferte cash. Banii jos. Pret nou si cred ca va fi ultimul: 9700 negociabil. M-am uitat si am vazut ca asta ar fi pretul minim pentru o asemenea masina, culmea la pretul asta celelalte nu au dotari gen navi, sunet Bose cu subwoofer de fabrica, nu mai vrb de motor japonez get-beget cu distributie pe lant (nu frantuzisme). Nu o vrea nimeni la banii astia, ajunge in Vitan la altii care o vor revinde probabil la preturi mai mari. Asa ca, s-ar putea sa aveti de pierdut daca cautati o masina de genul asta. |
ok...imi cer scuze dar nu mai inteleg nimic. Am fost in targ, masina e in Vitan, si m-am uitat si ce e pe acolo, iar la banii astia si dotarile astea nu prea gasesti...
Pret nou: 9100. Sau care e pretul care va tenteaza? Ca sunt buimacit... Ziceti un pret care va convine si mi-ar conveni si mie... S-auzim... astept oferte....ma grabesc foarte tare. Trebuie sa ridic noua masina. |
nu trebuie sa fii buimacit...pur si simplu nu e o masina care se cauta...pretul nu are nici o legatura nici faptul ca e impecabila...
ai rabdare si va apare si clientul de nissan :) |
ma simt foarte generos azi... astept oferte... Doar cash... Sau cel mult matiz cu a/c+diferenta de 6.000 euro
|
S-a vandut. Se poate inchide. Multumesc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:48. |
- Copyright 2026 4Tuning