![]() |
Vreau Parerea VOASTRA !!!
Salut tuturor,
Sant nou pe forum si ash avea nevoie de ajutorul vostru. Am un BMW 330D, are din stoc sistem audio Harman Kardon si asha vrea sa-i pun o statie si un subwoofer si nu stiu ce sa-mi cumpar sa se auda Foarte Tare. Tin sa precizez ca imi place k basuul sa se auda super ( banuiesc ca oricine vrea asta:)) ). Nu ma pricep care firme sant mai bune si nici sa le montez daca le-ash avea. Daca avetzii ceva sfaturi si ptr mine nu ezitazii sa-mi le spunetzi. eventual si unde sa ma duc sa mi le monteze. Si ceva preturi daca se poate.:rolleyes2 Va multumesc |
Re: Vreau Parerea VOASTRA !!!
bine ai venit !
intai, specifica suma pe care vrei sa o investesti . |
Baga un Helix SPXL si un Helix SPXL 1000 Competition,
Un JL AUDIO 12W7 cu un JL AUDIO 1000/1 un MTX 9500 sau ceva de la Ground Zero. Specifica bugetul cum a zis si VRX...combinatii sunt multe.. |
salut , si bine ai sosit , tinand cont ca bmw e o masina f bine antifonata (direct din fabrica) ma gandeam la un 600 w rms de la hifonics , adica subwoofer hifonics bx12sq-d4 , si ca amplificator un crunch pzi 325.2 . io zic ca ar fi deajuns . noroc .
|
Din ce an e masina ?
|
Are cotiera in spate?
|
Da are cotiera.Am intzeles ca daca o las in jos se aude mai bine bassul. asa este?
|
da cosmin...e bine ca aerul sa aiba pe unde sa treaca din portbagaj in habitaclu.Ce suna esti dispus sa investestesti in woofer + amplificator + cabluri?..
|
Momentan am facut rost de la varul meu de o staie si un woofer. El si-a luat altceva si mi le-a dat pe cele vechi. Este vb de o statie Magnat Pantera One si un woofer Magnat Charger 130. Pt moment este de ajuns. Dar urmatorul pas as vrea sa fie ceva de la statie Helix competition si un Woofer Alpine( am auzit in combinatia asta si era super tare, statia cica era dxe 2000 RMS?? si wooferul 1000 RMS). U ce zici?
10x |
eu nu am ascultat combinatia asta insa am ascultat combinatia Helix Competition cu Helix SPXL1000 si e criminala.. intreaba pe _VRX-ul sau pe dragosv ca au asa ceva pe masina..
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
10x pentru sugestie. Sacul ala ptr schiuri se poate scoate sau tre sa tai ceva pe acolo? Si bassul tre sa-l pun asa ca in poza ?
eu am un woofer bandpass( incinta inchisa si bass reflex). |
| All times are GMT +2. The time now is 04:06. |
- Copyright 2026 4Tuning