![]() |
Discutii intre membrii Crazy Drivers din Botosani
Intrucat pe forumul nostru am vazut ca este miscare si din botosani am decis sa deschidem si aici un topic .
Succes in organizare! (Noi suntem alaturi de voi!) |
sal
pt baietii din botoasni multa :drunk: si pt toti membrii crazy Drivers.. respect ;)
|
Re all! Mai as avea o intrebare......D c nu facem si noi cei din botosani tricouri si chestii cu Crazy Drivers Botosani sau ceva de genu......d c fiecare oras nu-si face propriile tricouri sau d c nu se ocupa cineva de asa ceva?? :?:
|
O sa se faca, just wait.
|
stati voi relax ca la noi la botosani sanse sa ne organizam sunt destul de putine !
poate peste 2 3 ani ! cand intram in UE pana atunci :workout: |
Chiar crezi ca daca te straduiesti nu reusesti sa faci ceva? :?
|
Ok man am sa astept...:D Si sincer yo cred k o sa ne putem organiza f repede deoarece dak chiar sunt cei de aici din Botosani chiar asa de pasionati..yo zik k o sa reusim..numai k ar trebui kam toti care sunt pe acilea si sunt din Botosani sa mai dea un semn de viata k yo vad k mai este vreo unu doi care raspund si ei la cate un post....nah..nush sper k lumea sa-si revina si sa petreca o leak mai mult timp pe acilea makar pana ne organizam...apoi o sa mai vedem noi.. :?
|
1 Attachment(s)
asa o vrut cel de sus sa avem noi, cei din bacau o intalnire a membrilor crazy drivers.
noi vom alege, vom da la vot, in ce zi sa fie intalnirea. am propus ziua de [/b]6 sau 16 octombrie, anul curent. am ales aceasta data pana nu e prea tarziu. intalnirea va avea loc la banzinaria PETROM din fatza spitalului judetezean. legenda hartzii atasate mai jos.: bulina rosie este punctul de intalnire(adica petromu) si ce este cu linie subtzire neagra este traseul pe care trebuie urmat pt a ajunge la punct. ASTEPTAM CA SA FIM CAT MAI MULTZI si nu in ultimul rand sa semnatzi condica. ca asteptam cu bratzele deschise |
exista crazy drivers in BT?
Pana la urma ati organizat ceva in Botosani, exista clubul asta pe aici? sau doar la suceva?
|
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Botosani
Cica exista, dar nu se implica NIMENI.
|
pai implicativa. e baiatul cu matizul parca.
|
Apropo de BT, pana la urma cati omuletzi sunteti....sunteti membri crazy drivers sau nu....sa stim si noi ce avem de facut?
|
Eu inca nu sunt membru nicaieri, am primit invitatie in Powered by Racers dar am zis k intai sami modific putin masina (dacia sport) ca arata jalnic :D .Dar daca e vreo gasca care vor sa faca Filiala Crazy Drivers si in Bt sa ma anunte si pe mine.
|
Orice intentie e binevenita ;)
|
hai ma baieti facem putintica miscare intr-un weekend?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:21. |
- Copyright 2026 4Tuning