![]() |
PINK Lamborghini Murcielago
14 Attachment(s)
:tears::tears::cry2: Pacat de masina :cry2::tears::tears:
|
Re: PINK Lamborghini Murcielago
poate este a unei domnisoare :)
|
Pe mine nu m-ar deranja asa!:lol::lol:
|
nu e deloc pacat....de ce pacat ?
vopseaua imi place ft mult , negru mat , iar interiorul roz , cum a spus si Alex mai sus , poate masina este a unei domnisoare! |
pacat de masina?!?! putea sa fie si cu inimoare, o luam daca era pe moca:))
|
pe moca? m-as bucura si cu 20.000 euro
|
Urata masina=))...Dar nar strica in garaj:-"...:lol:
|
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/0qdo0o1wvWw&hl=en"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/0qdo0o1wvWw&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>
|
Cand ai bani multi si ideile sunt pe masura. . . :)
|
sunt 2 posibilitati
ori e a unei domnisoare cu bani garla ori a unui gay oricum frumos |
Tare as vrea sa vad o domnisioara buna rau urcand intr-un Lamborghini din asta si sa iti zica, hai iubitule te tine o tura??
|
as preferao roza si la exterior :))
|
La exterior are nota 10, la interior un 3, cred totusi k este masina unui gay, pt k o domnisoara nu ar fi avut bani de ea (doar ar putea sa fie vreo fata de seic sau fiica lui Bill Gates, sau ultima faza cine stie ce a facut cu gura la vreunul de mai sus :))) )
|
de unde si pana unde doar fata lui bill gates ar fi avut bani?sunt mii de vedete cu bani si masini mult mai tari ca asta..
in legatura cu masina..mi se pare foarte reusita..nu stau sa dau replici la taranii..cum e roz cum e GAY...e MULT mai tare interioru asa decat alb sau crem.. iar exterioru nu e un negru mat de SERVICUSI din romania..la costat cateva mii bune de lire sa o faca negru ala mat.. |
mi se pare destul de tare contrastul si parca e pimpin :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:18. |
- Copyright 2026 4Tuning