Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Planuri de vacanta (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/81218-planuri-vacanta.html)

ionut_cluj 15-06-08 15:11

Planuri de vacanta

Ca tot vine sezonul de concedii/vacante... sa va aud, care pe unde mergeti? Poate imi dati o idee buna ca sunt in ceata totala. Nu am chef de spania/grecia/turcia si de-astea.
A fost cineva in Alland(Finlanda)?

ionut_cluj 18-06-08 00:18

Re: Planuri de vacanta

Hai bre, nimeni nimic? Stati toti acasa vara asta?:)

cretz_u 20-06-08 18:33

poi!!!dupa ce termin cu bacu plec in Cypru la sormea si stau pana incep facultatea.

ionut_cluj 21-06-08 00:08

Ai mai fost in Cipru? Sau sora ta? Imi poti da niste informatii concrete despre calitatea serviciilor?

cretz_u 21-06-08 10:47

poi am mai fost acu 2 ani.sora mea este stabilita acolo!!!mie mi-a placut,oameni cum te comportai cu e iasa se comportau cu tine.in reste toate bune.

EaGle 21-06-08 14:22

Eu vin in Romania Marti si stau cam pana pe 11 Septembrie cred :D
Clar, n-o sa stau deloc acasa :D

cretz_u 21-06-08 16:21

daca stam sa ne gandim si in Romania gasim multe locuri frumoase!!!

EaGle 21-06-08 16:34

2 Attachment(s)
Pe mine locurile astea ma inebunesc :-)
E frumoasa si Austria, Italia....dar in Romania e o atmosfera mai de distractie, ceea ce lipseste in alte tari..

Gabi 21-06-08 17:46

5 Attachment(s)
Romānia are zeci... sute... dacă nu chiar mii de locuri extraordinare şi care merită vizitate. Anu' ăsta mi-ar plăcea să fac Transfăgărăşanu cu maşina, sau chiar cu ATVu' :rockon: dacă nu, măcar un week-end la Bran (linişte, aer curat, peisaje ce nu pot fi descrise īn cuvinte, cazare nota 10+, etc.).

Se merită să pleci afară īn concedii, dar am fost, sunt şi voi fi (cine ştie pentru cāt timp) adeptu' vacanţelor īn ţară.

Să vă distraţi bine ! :lol:

cretz_u 21-06-08 20:04

si eu as vrea pe Transfăgărăşan dar poate anu.Pana la urma important e sa va simtiti bine acolo unde va duce-ti(fie in tara fie in afara)

phaeton 23-06-08 18:56

vara asta, cateva expeditii cu cortu pe oituz si in zona sibiului si la mare in grecia o saptamana.
peste 2 ani, in AFRICAAAA la campionatul mondial.

ionut_cluj 25-06-08 06:21

Quote:

Originally Posted by phaeton (Post 1608392)
vara asta, cateva expeditii cu cortu pe oituz si in zona sibiului si la mare in grecia o saptamana.
peste 2 ani, in AFRICAAAA la campionatul mondial.

Pana in Africa de Sud e de mers cu masina, mai multi oameni, cateva masini... ar fi o aventura de neuitat...

phaeton 25-06-08 10:26

nu stiu daca m as incumeta...
e cam ...extrem de departe :lol:
si crek as ajunge acolo terminat de oboseala. nu vreau sa ma duc sa dorm tot concediu.
o sa ma duc cu avionu.

TFK 03-07-08 20:25

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1604795)
Romānia are zeci... sute... dacă nu chiar mii de locuri extraordinare şi care merită vizitate. Anu' ăsta mi-ar plăcea să fac Transfăgărăşanu cu maşina, sau chiar cu ATVu' :rockon: dacă nu, măcar un week-end la Bran (linişte, aer curat, peisaje ce nu pot fi descrise īn cuvinte, cazare nota 10+, etc.).

Se merită să pleci afară īn concedii, dar am fost, sunt şi voi fi (cine ştie pentru cāt timp) adeptu' vacanţelor īn ţară.

Să vă distraţi bine ! :lol:

ooo la transfagarasan e superb :shock::shock::shock::shock:
pe 9 plec si eu pela miercurea ciuc si nush mai unde cu parinti :D

22VIN 04-07-08 11:25

5 Attachment(s)
daca vrei distractie 24 din 24 mergi in malta, mai exact st julians
pentru mine au fost 15zile cu somn 1-2ore pe noapte. nici acu nu stiu cum am rezistat. cert e ca e nebunie. zona paceville are cateva zeci de discoteci cred... de la una 7 rooms cu 7 corturi cu canapele enorme si narghilele, la altele cu 4 camere una pt house alta rap alta gen chill, altele cu tequila cu lamaie si sare de pe tatele chelneritelor etc. doar la ff putine se cere taxa de intrare, restul sunt laarg deschise (in sensul ca nu exista usi, nici macar peretele de la intrare. negri la colt de strada cu iarba, alcool legal de la 16ani, politia peste tot dar nu zice nimic niciodata. ce m-a uimit e ca erau multi drogati, beti morti etc, dar NIMENI nu se lua de tine. nimeni nu era jefuit, nimeni nu era atacat. te plimbi pe cea mai intunecata strada la orice ora din noapte si nu patesti nimic. mall in aer liber cu podele din sticla, soferi dementi (nimeni nu stie ce e aia schimbat de viteza sau frana, exista doar volan - uneori - si acceleratie). desigur, daca vrei sa te odihnesti, sunt multe alte locuri perfecte. atasez cateva poze facute de mine sa vezi cam cum e

All times are GMT +2. The time now is 12:18.

- Copyright 2026 4Tuning