![]() |
Care ati primit "invitatie" la politia comunitara pentru demonstrat "dan paltinisanu"
care ati mai primit dinastea si ati fost acolo...ii vorba despre avertisment sau amenda... va rog spuneti-mi si mie 8-|
daca nu am postat unde trebe ... rig mutarea |
Re: Care ati primit "invitatie" la politia comunitara pentru demonstrat "dan paltinis
se vede ca vorbeam la telefon cand am facut postu ... la sfarsit ii ... demonstratii neautorizate. imi cer scuze pentru greselile de gramatica, repet, vorbeam la telefon
|
Re: Care ati primit "invitatie" la politia comunitara pentru demonstrat "dan paltinis
hai ma ... nimeni ? :((
|
nu mai fa posturi consecutive ca s'ar putea sa iti iei un mic "warn" de la moderatori ..;)
daca stie cineva, o sa iti raspunda |
scuze .. is un pic disperat .. ca nu stiu la ce sa ma astept ... si maine se duce tatamiu, ca ii pe numele lui masina si na ...intelegeti voi :D
|
mai mult de o cearta , bataie , dezmostenire , sa te dea afara din casa nu are ce sa ti se'ntample :lol: , glumesc :D
probabil amenda in cel mai rau caz , poate nu afla tatal tau de ea si o lasi la impozit :D ..vezi tu .. |
mdea .. o fost tatamiu ... si sa vezi ce zic desteptii :))), ca cica am parcat neregulamentar... si o trebuit sa semneze un avertisment... si pe invitatie de fapt zicea DEMONSTRATII NEAUTORIZATE =))
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:25. |
- Copyright 2026 4Tuning