![]() |
Logan Kompressor by Elia tuning
3 Attachment(s)
La Frankfurt s-a prezentat ultima versiune a loganlui... motor turbo, 136 cai putere :lol:
|
Am vazut si eu la televizor insa la 23.000 de euro ptr. 136 de cai mi se pare enorm in rest masina pare ok :wink:
|
hehe, da e un logan \"mai frumos\".. pretul intradevar...lasa MULT de dorit :lol:
|
Ar fi fain sa o vedem live masina....prietenii stiu la ce ma refer . :lol: :lol: ....adica o sa o vedem live... :lol: :lol:
|
Arata bine,da costa rau :lol:
|
E chiar fromoasa nu mai are aspectul ala de dulap dar ....PRETUL.....e pt 2(doua) bucati? :P
|
23.000 de euro pt discuri FAKE pe spate :lol:
|
Da o transformare intradevar dar acuma nush la televizor ziceau si de o comercializare in romania sub marca loganul de lux :?
|
acum pare mai a masina buna....are si performante acum..si un aspect mai placut...pretul insa te face sa te razgandesti...la banii astia se poate lua o masina mult mai puternica si mai buna :D
|
la banii astia imi iau STI cu 2000 km ......sau nou da chel ...
|
ce este un STI chel ? :shock:
|
STI chel ? pai doar doua variante sunt al noi , diferenta vreo 300 E , ala \"chel\" nu are combina audio . ala dotat , si mai scump cu 300E , are .
apropos e pe la 30k cip :) Impreza STI 29 650 € Impreza STI 29 950 € |
:lol: :lol:
este wrx pe la 24k cip.. ;) oricum, prefer un Golf 5 GTI, de 19.000 CIP :) |
Impreza WRX 4D MT 22 724 €
sef, pune niscai dotari pe GTI ul ala , si vezi daca poti pune 4motion ... ahhh nu exista ... aha ... |
nu am fost inteles bine :oops:
prefer golful in comparatzia cu Logan \"TURBO\" :) subaru nu are ce cauta in comparatzile astea |
| All times are GMT +2. The time now is 22:03. |
- Copyright 2026 4Tuning