![]() |
Bz 83 S Y L
10 Attachment(s)
Salut....m-am hotarat sa va prezint si eu loganul meu 8)luat nu de mult timp ...data fabricatiei 2005 ....imbunatatiri vedeti si voi din poze...astept pareri ,toate sfaturile sunt binevenite .....multumesc ;)
|
Re: Bz 83 S Y L
Mie nu imi plac elementele cromate de pe oglinzi,manerele de la usi si cea din partea de sus a grilei, toate chestile de pe ea le-ai pus tu sau asa ai cumparat-o ?
|
frumos cat de cat
|
Quote:
|
Ca sa il cobori putin ai putea taia cate o spira din fiecare arc si va arata ca si cu arcuri sport, jantele sunt de 16' ?
|
jantele sant normale si cu ornamentele eu zic k da bine spoilarele nu prea imi plac ..as vrea sa le schimb
|
Salut ! Frumusica masina , imi place masina , chiar si asa cu elementele alea cromate.
Daca ai da prelungirile de la bari si pragurile jos cred ca ar arata mai bine.Parerea mea ... |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Da jos coada de rechin ca nu ai BMW si e kitch, cromul ala da foarte urat... Mai bine dai jos prelugirile si pui niste arcuri sport... O sa arate de 10x mai bine. Cel putin pe fata arata odios cu plasa de la prelungire vopsita gri.
|
Frumoasa masinutza...imi place la nebunie eleronul.....
Acuma joasa in ce sens , are arcuri sport sau??joasa ti se pare ca are prelungirile la bari , uitate la gaurile dintre roata si caroserie :rolleyes2 Eventual ai putea sa renunti la chestiile cromate si la coada de rechin sau ce e...... In rest super , bafta si scuze de critica |
Quote:
|
2 Attachment(s)
revin cu un virtual ....:lol::lol::lol:
|
asta e plagiatura nu e ceva unic.nu cred ca merita ca daca te prind aia de la audi o sa iti ceara daune pt plagiat
|
Quote:
|
imi place la nebunie cum arata golanelul asta !! zici k e audi
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:03. |
- Copyright 2026 4Tuning