![]() |
Intrebari
Haideti copii...orice intrebare aveti ..cereti aici :-)
|
Re: Intrebari
Salut. Am si eu o intrebare. :) (Se pare ca sunt primu:P)
Nu am 18 ani dar vreau sa dau de carnet , am auzit ca poti da examenul si daca esti minor dar nu primesti carnetul pana nu implinesti 18 ani , e adevarat ? |
Pentru a susţine examenul de dobāndire a permisului de conducere a unui autoturism pe drumurile publice, trebuie să ai 18 ani īmpliniţi. Legal şi şcoala de şoferi tot dacă ai 18 ani īmpliniţi o poţi face, asta dacă nu dai de vreun instructor iresponsabil care să te primească şi mai devreme.
|
Multumesc pentru raspuns. :)
|
Gabi, tin sa te contrazic. Acu mai putin de un an, s-a dat lege, iar scoala de soferi o poti face cu 3 luni inainte de a implini 18 ani. In ziua in care ai implinit 18 ani te poti duce sa sustii examenul, insa scoala o poti face legal cu 3 luni inainte.
|
Nu pot decāt să te aprob, pentru că nu am o informaţie care să te contrazică. Aşa era legea pe care o ştiam şi aşa mi se pare logic şi normal. Da'... trăim īn Romānia! :lol:
|
Quote:
............. Conditii de obtinere a permisului de conducere Persoana care solicita permisul de conducere categoria B trebuie sa īndeplineasca urmatoarele conditii:
|
Ati uitat de a1 si de b1 care pot fi luate de la 16 ani!!
|
b1?
ala pt ce e?:d atv? |
Quote:
|
intrebare:
de ce exista doar subforum pentru copii...si nu exista unul si pentru adulti >18 ani, unde copii sa va invete cate ceva, sa va raspunda la intrebari..sa va indrume,etc ?:D |
Si cam ce am putea noi sa ii invatam pe adulti ? E un forum de masini nu de calculatoare sau biciclete..
|
as avea o intrebare cam prosteasca dar asta este unele masini au un sunet aparte cand schimba treapta.... se aude un fasait de la ce este acel fasait.....bov nu este:)
|
Toate VW Golf 3 (in afara de alea cabrio, logic) au trapa?
|
majoritatea masinilor, inclusiv cele de ultima generatie, nu au trapa decat daca le comanzi tu cu optiunea aia....deci putin probabil ca toate G3 sa aiba
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:29. |
- Copyright 2026 4Tuning